contadores Skip to content

3. generasjons iPad blir foreldet denne måneden, farvel iPad 3!

Det er riktig, tredje generasjons iPad blir foreldet denne måneden. Men når vi sier “det vil være foreldet”, mener vi at Apple vil erklære det som sådan. Offisielt kan ikke denne modellen av iPad fortsette å oppdatere de nye versjonene av iOS 11, men nå vil den heller ikke kunne repareres i tilknyttede butikker og leverandører av Apple.

Apple vil legge til tredje generasjon iPad-modeller på listen over vintage og foreldede produkter 31. oktober 2017. Vi var i stand til å oppdage denne nyheten takket være en rapport som ble distribuert til Apple autoriserte tjenesteleverandører.

Både Wi-Fi og Cellular-modeller av tredje generasjon iPad vil bli klassifisert som foreldet internasjonalt, bortsett fra i delstaten California og Tyrkia på grunn av lovene som er etablert i disse regionene.

Farvel iPad 3!

Vi tar farvel med tredje generasjon iPad, også kjent som iPad 3 og “den nye iPad”. Og ved siden av tar vi også farvel med 30-pinners kontakten.

Leverandører vil ikke reparere flere enheter og i Apple Stores vil de heller ikke motta tjenester siden det har gått fem år siden denne iPad ble produsert. Den utvidede dekningsperioden avsluttes i oktober 2019.

Apple introduserte, lanserte og markedsførte den tredje generasjonen av iPad i Mars 2012. Selskapet kunngjorde den som “den nye iPad”, men i dag har vi mye mer avanserte modeller. Fra “Air” -linjen til “Pro” -modellene.

IPad 3 var den siste iPad-modellen som hadde en 30-pinners kontakt for lasting og synkronisering med iTunes. Den ble erstattet bare syv måneder senere av fjerde generasjon iPad, som hadde en Lightning USB-kontakt.

Tredje generasjons iPad vil bli med den originale iPad på Apples liste over vintage og foreldede produkter. IPad 2 har ikke fått dette “privilegiet” ennå forble i linjen med Apple-nettbrett som et “rimelig” alternativ frem til 2014.

Kilde | Macrumors