contadores Skip to content

3 gode grunner til å kjøpe en iPad Air

For noen dager siden har vi iPad Air blant oss, og i vente på at iPad Mini Retina skal lanseres, forlater det nye 9,7-tommers nettbrettet fra Cupertino fantastiske sensasjoner. Av de to nye modellene som ble presentert av Apple, var Air utvilsomt den mest etterlengtede, for det nye formatet og de betydelig forbedrede funksjonene.

Femte generasjon tar til slutt av designet som hadde blitt dratt i 3 år og har en virkelig bærbar og helt komfortabel. På bare 7,5 mm tykk og veier 469 gram, vi er foran den definitive iPad.

ipad-luft-light

1. Det letteste og tynneste nettbrettet på markedet

IPad Air presenterer en logisk utvikling når det gjelder tekniske spesifikasjoner og kraft sammenlignet med tidligere modeller, selv om A7-brikken med 64-biters struktur er et skritt videre enn en enkel oppsett.

Imidlertid er det ikke så mye teknologien som slår rundt den nye Air, men designet. Som ofte er tilfellet med alle Apple-produkter, design er et sentralt aspekt av alle enhetene deres og med iPad Air kunne ikke være et unntak.

ipad-luft-omriss

Det nye 9,7-tommers nettbrettet er det letteste og tynneste på markedet innenfor sin kategori, veier bare 469 gram og er 7,5 mm tykt, nøyaktig samme tykkelse som Mini. Med denne redesignen er Apple forpliktet til å forbedre et av nøkkelpunktene på et hvilket som helst nettbrett: portabiliteten. Uten tvil er iPad Air det mest behagelige nettbrettet på markedet.

2. A7-brikken med 64-biters struktur

Tidligere sa vi at når det gjelder tekniske spesifikasjoner, var iPad Air den logiske utviklingen med hensyn til forgjengerne. Men vi har et unntak, og det er A7-brikken med 64-biters struktur, den første brikken med disse egenskapene introdusert i et nettbrett.

a7-iphone-5s

Denne nye prosessoren gir først og fremst utrolig kraft til enheten, som, som dataene fra de siste benchmarks viste, var overlegen i forhold til MacBook Air i 2010. Men la oss heller ikke glemme effektiviteten, fordi Apple har klart å opprettholde 10 timers autonomi i et mindre og tynnere batteri skyldes Større mål for den nye A7-brikken.

Av alle disse grunnene er iPad Air det klar for den nye generasjonen applikasjoner og innhold, som vil presse 64-biters strukturen slik at vi kan glede oss over funksjoner som tidligere var begrenset for stasjonære maskiner.

ipad-luft-white

3. Totalen er bedre enn summen av delene

IPad Air er en rund enhet på alle måter. Det ville ikke være rettferdig å analysere den nye nettbrettet som bryter ned hver av komponentene som utgjør den uten å ta hensyn til brukeropplevelsen som vi får ved å jobbe med dem alle i perfekt harmoni.

Enheten var allerede i seg selv sannsynligvis den beste nettbrettet på markedet, og ved denne anledningen har Apple fokusert på å forbedre det aspektet som manglet å være den definitive enheten: dens vekt og håndterbarhet.

ipad-luft

Som vi har sett i iOSDoc, har dette blitt oppnådd takket være det faktum at Apple ikke tenker opplevelsen av et produkt hvis det ikke inkluderer design sammen med en maskinvare og nok en gang, det beste resultatet av dette forutsetningen er iPad Air.