contadores Skip to content

3 grunner til at en iPad Mini 2 med netthinnevisning vil være en suksess

Vi analyserte tre grunner til at vi trodde at en iPad Mini 2 med Retina-skjerm ville være en overveldende suksess i salget

Si at iPad Mini 2, som ifølge ryktene vil innlemme den etterlengtede retina-skjermen med høy oppløsning, vil bli en bestselger i slutten av 2013. (hvis ryktet utgivelsesdato opprettholdes) Det er ikke en overdrivelse. Det er en realitet som venter på å skje og ikke uten presedens.

ipad-mini-21

Husk at da Apple ga ut den første iPad Mini, ble alle analytikere og eksperter forferdet over spesifikasjonene til enheten: ingen Retina-skjerm, en middelmådig chip, lite RAM og for høy pris. Men, enheten har solgt fantastisksom langt overgår de beste Android-enhetene som Amazons Kindle Fire HD eller Googles Nexus 7.

Disse bemerkelsesverdige rivalene fikk fart i fjor, men det de ga kom til kort da Apple smart lanserte iPad Mini. Det samme som har tiltrukket seg iPad Mini-forbrukere vil tiltrekke seg millioner av mennesker som vil kjøpe iPad Mini 2 når den er tilgjengelig.

ipad_mini_2

La oss se årsakene til at vi tror at iPad Mini 2 vil være en hel maskin å selge, akkurat som forgjengeren.

ITunes Store

itunes-store-iPad

I en ny analyse av Travis Pope av Må være mobil gjennom å se hvorfor iPhones og iPads solgte lettere enn Android-enheter, viste det seg at mye av skylden var iTunes og det imponerende innholdet det leverer til iOS-enheter.

Den første iPad Mini kan være dårligere i maskinvarespesifikasjoner enn andre enheter, men til slutt bekymrer brukerne seg ikke om prosessorene deres er mer eller mindre raske når operativsystemet er fullt maskinvareoptimalisert. Apples økosystem er det som trekker forbrukere, og det er rivalene som ikke kan matche.

En bred samling av applikasjoner optimalisert for nettbrett

ipad-mini

IPad Mini ble lansert i 2012 med mer enn 300 000 applikasjoner, alle laget eksklusivt for bruk på nettbrett. Dette enorme biblioteket med apper dverger Google Play-appbutikken, som har nesten 800 000 apper, men bare en liten brøkdel er optimalisert for nettbrett.

Som Apple alltid forkynner, er opplevelsen av å bruke en iPad eller et annet nettbrett ganske enkelt makeløs.

IPad henvender seg til forskjellige mennesker med ulik smak

ipad-mini

Bare i går så vi en interessant analyse av bruken av både iPhone og iPad. I den så vi at listen over forskjellige mennesker som bruker iPad er veldig lang. Brukervennligheten av Apple-nettbrettet betyr at den kan brukes av teknologifagfolk til husmødre.

Det er et veldig verdifullt verktøy for virksomhet, utdanning, GPS-navigasjon eller bare for å ha det gøy å høre på musikk, se på film, sjekke sosiale nettverk eller spille de tusenvis av spill i App Store.

ipad-mini-vs-ipad-mini-2

Mens de kommenterer Ibtimes, har analytikere spådd at iPad Mini 2 vil bli presentert i slutten av oktober sammen med den slanke iPad 5, og blir løslatt, hvis ikke noe uvanlig skjer, i begynnelsen av november. Vil du vite om Apple har inkludert Retina-skjermen på iPad Mini 2?