Uncategorized

3 Siri- og kamerabaserte iPhone 6s-annonser

For ikke lenge siden publiserte Apple den første kunngjøringen om iPhone 6s for TV med fokus på den nye 3D Touch. NåEt amerikansk selskap har gitt ut tre nye annonser på iPhone 6s., men denne gangen basert på Siri og kameraet.

I hver av disse annonsene Apple prøver å fremheve en spesifikk funksjon i den nye iPhone 6s. I to av dem snakker de om den virtuelle assistenten og “Hey Siri” -funksjonen, med skuespiller Jamie Foxx, mens den andre snakker om fotokameraet og dets nye funksjoner.

Nye kunngjøringer om iPhone 6s.

Jamie Foxx hadde allerede et lite opptreden i den første kunngjøringen om iPhone 6s ved hjelp av Apple Music og 3D Touch, men denne gangen viser det oss noen funksjoner av “Hey Siri”. Nedenfor forteller vi deg mer detaljert hva som kan sees i hver av annonsene. La oss gå dit!

IPhone 6s-stjerner i tre nye TV-reklamer

De to Siri-fokuserte annonsene varer bare 15 sekunder hver og refererer begge til den håndfrie funksjonen til veiviseren som er aktivert med kommandoen “Hey Siri” eller “Hey Siri” i vårt tilfelle. Og er det en av nyhetene med iOS 9 er at “Hey Siri” -funksjonen kan brukes selv om iPhone ikke er koblet til lys.

I den første, med tittelen “Crush”, skjønner du Jaime Foxx foran et speil som slips og bruker “Hey Siri” -funksjonen til iPhne 6s for å spørre ham hvordan han ser ut. Hvordan kan det være ellers, gir Siri deg et mest geniale og positive svar.

I den andre annonsen “Flip a coin” bestemmer Foxx seg mellom to bindestrek og ber Siri på sin iPhone 6s om å vende en mynt for å hjelpe ham med å bestemme. En god måte å komme ut av tvil på, ikke sant ?.

Til slutt, den tredje annonsen heter “The Camera”, og den varer et minutt. Denne annonsen er en del av kampanjen “Det eneste som har endret seg er alt”, og er fokusert på kameraet og de nye funksjonene som følger med den på iPhone 6s.

Blant annet du kan se kamerasnarveier tilgjengelig takket være 3D Touch, videoopptak i 1080p, 4K, sakte film eller Live Photos, blant annet. På den annen side vises også den nye Flash Retina eller skjermblitsen innebygd i iPhone 6s for å forbedre selfies.

Hva synes du om Apples nye kunngjøringer om iPhone 6s?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK