30 GB iPod for nesten 9000 dollar Signert av Steve Jobs!

Noen ganger ender Apple-verdenen med å bli gal for noen produkter fra Ebay. Og det er at i det største utstillingsvinduet med produkter i nettverket, er det rom for dingser til de som tar hiksen fra enhver samler eller fan av eplemerket.

I dagens tilfelle viser vi deg imidlertid ikke noen Lisa-datamaskin, eller noe designet objekt som ble oppbevart i en skuff og som aldri kom fram under merkevarelogoen, denne gangen hva de er auksjon på Ebay er en vanlig 30 GB iPod og nåværende og ganske utslitt av bruken, men det har en egenart som gjør det verdt $ 9000, eller nesten.

Selv om vi ikke har vært i stand til å bekrefte det, og hvis du vil at du kan være den som undersøker det i følgende lenke, sikrer brukeren at den 30 GB iPod på nesten $ 9000 er signert av Steve Jobs selv. Når det er sagt, har vi faktisk en virkelig samleobjekt som vi kan ha å gjøre med.

Men jeg vet ikke hvorfor samfunnet ikke er klarert, og at Ebay-brukeren har mange positive stemmer. Og det er at for å sette autentisk et par ganger på siden og bruke en rabatt på 10% på den offisielle salgsprisen, virker de ikke som tegn som erobrer for ektheten. Er det virkelig Steve Jobs signatur? Jeg er i tvil.