contadores Skip to content

4 funksjoner Apple bør legge til i Mail-appen sin

Post

Det er mange veldig kule alternativer for e-postadministrasjon med funksjoner som den opprinnelige appen Post har ikke. Det er som det kan, til tross for alle eksisterende tredjepartsapplikasjoner, mange brukere fortsett å bruke den offisielle Apple-appen.

Mail-applikasjonen trenger ikke, i det minste for nå, en ny design av brukergrensesnittet. Men det krever implementering av noen funksjoner som vil bidra til å forbedre deres brukervennlighet. Her er noen av funksjonene som vi håper Apple vil inkludere i Mail i nærmeste fremtid.

Det kan interessere deg | Hva trenger iOS 12 for å være det perfekte operativsystemet?

Utvidelse av innholdsdeling

For øyeblikket kan vi bruke handlingsmenyen for utvidelser dedikert til vedlegg i Mail. Men det ville være fint å kunne fortsett å bruke denne funksjonen i selve e-postmeldingen. Dette vil tillate brukere å legge til e-post til oppgavelister, påminnelser osv.

Utsett e-postmeldinger

Det ville være fint å kunne flytt e-post til en mappe for å utsette lesing. Disse e-postene kan vises sammen med en varsling når systemet oppdager at jeg befinner meg på et bestemt sted (hjem, kontor …).

Send senere

Noen ganger skriver iOS-brukere en e-post for å sende den senere, men Mail tilbyr ikke en funksjon som denne. Det ville være flott å kunne planlegge sending av en e-post på et bestemt tidspunkt. Apple kan beholde disse e-postene i iCloud, selv om dette alternativet kanskje trenger å bruke Wi-Fi-tilkobling eller mobildata.

Synkroniseringsplan

For øyeblikket tilbyr iOS muligheten til å velge forskjellige innholdssynkroniseringsalternativer for Mail Push-varsler: Automatisk, manuelt, 30 minutter, 15 minutter … Men det ville være mye bedre har muligheten til å velge hvilken tid og hvilke dager vi ønsker at appen skal synkronisere innholdet uten å måtte angi Innstillinger for å endre den.

Spor | 9to5Mac