contadores Skip to content

4 grunner til ikke å installere iOS 14 beta ennå

Apples nye iPhone-operativsystem er fremdeles i beta, både for offentlige brukere og utviklere, men vi har allerede sett noen av nyhetene. Primer deg selv for å være et system som introduserer ganske mange modifikasjoner, og det er kanskje det mest revolusjonerende ved siden av iOS 7 i 2012 eller iOS 11 i 2017. Det kontinuerlig blink til Android, som for eksempel i widgeter, har det vakt stor oppmerksomhet.

Men … er det en god ide å installere iOS 14 beta akkurat nå? Vel, det avhenger av ditt ønske og sug, og selv om dette systemet dukker opp som et av mer stabil til tross for at han er i en veldig urbant tilstandDet kan ikke være lurt å gå etter det enda. Hvis du vil ha noen grunner til å overbevise deg selv om at dette ikke er en god idé, anbefaler vi at du fortsetter å lese.

grunner til ikke å installere iOS 14

Det kan interessere deg | 6 apper som med iOS 14 ikke lenger er fornuftige

4 grunner til ikke å installere iOS 14

Noen apper fungerer ikke

Faktisk kan det hende at en applikasjon ikke fungerer som den skal, og kanskje er den en av de du bruker til daglig, for eksempel en bank- eller produktivitetsapp. Personlig er jeg med iOS 14 fra første dag, og av de 59 appene som jeg har installert på iPhone 11 Pro min, har alle fungert bra, men det kan ikke være tilfelle. Det eneste problemet jeg har møtt har vært en anledning med den innfødte kamera-appen, som når den var aktivert ikke var i stand til å ta noe bilde og måtte startes på nytt for at den skulle fungere. Av denne grunn er det best det unngå fristelser hvis du tror at lotteriet kan vinne deg.

Uventet omstart

Beta er ikke annet enn prøveversjoner av et stabilt operativsystem som vil bli utgitt senere. Som sådan er de under utvikling, og det er ikke uvanlig at omstarter oppstår. IPhone forblir låst i noen sekunder, skjermen blir svart og etter noen sekunder vises eplet, tegn på en omstart. Det kan skje på et dårlig tidspunkt, det er ingen tvil om at det vil skje. Å installere en beta er alltid ansvaret til personen som lanserer den. I løpet av tiden jeg har vært med iOS 14, har jeg bare hatt to uventede omstarter.

Batterilevetiden er kortere

Under betautvikling fokuserer programmerere på å gjøre systemet stadig stabilt, polert og mindre utsatt for å mislykkes. Men alt dette gjøres ved å forsømme ytelsen til batteriet, som Det er noe som gjenstår for de siste versjonene. Betaversjonene er ikke veldig vennlige når det gjelder batterilevetid, så du kan se at enheten blir dyrere. Hvis vi legger til at med sommervarmen er ytelsen til batteriet dårligere på grunn av varmen, og vi har den perfekte cocktail for deg å lete etter et stikkontakt. I mitt tilfelle har jeg ikke satt pris på overdreven forbruk, selv om det er riktig at min bruk av iPhone er intensiv.

Det er veldig latt å gå tilbake til iOS 13

Det er ikke sikkert at du liker betaen til iOS 14 som du skal installere av noen av årsakene beskrevet ovenfor, og det kan være lurt å gå tilbake til den stabile versjonen av iOS 13 som du hadde. Sikkerhetskopierte du? Ikke? Vel, du kommer til å miste mange viktige data. I tillegg må man erkjenne at det å gå tilbake, selv om det ikke er for komplisert, det tar alltid tid. Det er en operasjon som er lat så snart du tenker på den.

Hvis du fremdeles vil prøve hvordan iOS 14 er for din iPhone, må du huske å besøke en enkel tutorial som vi har utarbeidet slik at du kan gjøre det uten å komplisere mye. For å si sannheten, selv om disse beskrevne problemene kan fremstå, faktisk synes de, har iOS 14 beta blitt presentert som et veldig stabilt operativsystem, og det har oppført seg avgjørende. Jeg husker ikke noen beta 1-versjon som var så bra. Hvis jeg ser tilbake og går til 2017, varte iOS 11 beta 1 noen timer, det var et avløp på batteriet. Med iOS 14 har kommentarene gått i en annen retning, så hvis du vil prøve det, kan det være verdt et forsøk. Nå er imidlertid avgjørelsen opp til deg.