4 grunner til ikke å oppdatere til iOS 9.3.2

4 grunner til ikke å oppdatere til iOS 9.3.2

Vi er i full uro på grunn av antall rykter og lekkasjer om den kommende Apple iPhone 7, men det er andre punkter vi også bør ta hensyn til. Og det er et stort antall brukere som liker å være oppdatert og holde iOS-enhetene sine oppdaterte til enhver tid. Selvfølgelig, dette Det er et fantastisk alternativ å ha de siste nyhetene og kunne rette opp mulige feil i den gjeldende versjonen.

Problemet kan oppstå når den nye versjonen bringer noen feil som kan forverre driften av enheten vår. Feil i datatilkoblingen, tap av dekning, problemer med batterilevetid eller saktere enn normal drift er bare noen få av problemene vi kan støte på når du oppdaterer.

grunner-ikke-oppdatering-ios

Med dette mener vi ikke at det er dårlig å installere de nyeste versjonene av iOS på enhetene våre, bare det vi må ta nødvendige forholdsregler og informere oss selv om de mulige feilene vi kan finne. Og denne gangen, med ankomsten av den nye versjonen av iOS 9.3.2, ønsker vi å gi deg noen grunner til at det kanskje er et bedre alternativ å vente før du oppdaterer enhetene våre. Kan du komme med oss?

4 grunner til ikke å oppdatere iOS-enheten vår

Ikke oppdater hvis enheten ikke er klar

Det er umulig å forutsi hva slags problemer som kan oppstå med oppdateringen til iOS 9.3.2 når vi har installert den på enheten vår. Av denne grunn Vi må ta visse forholdsregler før vi oppdaterer enheten vår.

Generelt gir vi alltid noen anbefalinger før vi utfører denne typen prosesser, som inkluderer ta en sikkerhetskopi av alle dataene våre i tilfelle det oppstår problemer under oppdateringen. Hvis du har laget denne kopien, og du tenker på å oppdatere, kan du gjøre det uten frykt fordi du kan gå tilbake hvis noe går galt og du vil gjenopprette alle dataene dine igjen.

Hvis du er fengslet, er det bedre å ikke oppdatere

For øyeblikket er det et falsk rykte om et jailbreak for iOS 9.3, men sannheten er det Det er fremdeles ingen løsning for denne versjonen, med mindre det er tilgjengelig for alle brukere. Hvis vi ønsker å jailbreak iOS 9, må vi være på iOS 9.1, iOS 9.0.2, iOS 9.0.1 eller iOS 9.0 siden vi for øyeblikket fortsatt venter på å kunne gjennomføre denne prosessen på enheter med iOS 9.2.1 .

grunner-ikke-oppdatering-ios-2

Hvis du oppdaterer til iOS 9.3.2, vil du miste muligheten til å ha et jailbreak og du har ikke noe annet valg enn å vente på en løsning fra utviklerne. Det kan være noen timer, uker eller måneder, men for øyeblikket har vi ingen pålitelige nyheter om det

Ikke oppdater hvis du er bekymret for feilene i den nye versjonen

Hvis du for tiden har en god opplevelse med iOS 9.3 eller en av de tidligere versjonene, kan det være lurt å holde seg unna denne nye oppdateringen. til du er helt sikker på at den ikke har store feil.

Noen brukere har klaget på det med den nye iOS 9.3.2 blir batteriet utladet raskere enn normalt, noen Wi-Fi-problemer, visse Bluetooth-problemer, aktiveringsproblemer, de viktigste iPad Pro-problemene, problemer med visse applikasjoner, noen problemer under installasjonen, etc.

grunner-ikke-oppdatering-ios-3

Så hvis du føler deg komfortabel med din nåværende versjon av iOS du kan sitte og vente på nye kommentarer om problemene eller Apple korrigere slike feil.

Hvis du skal reise, er det bedre å vente med å oppdatere

Hvis du er i ferd med å treffe veien for en tur eller hvis du er midt i en, Vi anbefaler at du lar oppgaven med å oppdatere enheten din for senere. Vi har allerede kjent flere tilfeller der noen brukere oppdaterte enhetene sine før de forlater eller under turen med risikoen for at prosessen ikke kan gå som forventet.

Det tryggeste er det ikke verdt å sette et personlig, forretningsmessig eller viktig møte i fare for å oppdatere til iOS 9.3.2. Hvis du vil prøve de nye funksjonene, er det best å vente til du er hjemme og kan handle hvis noe uventet problem oppstår.

grunner-ikke-oppdatering-ios-4

Som du kan se, kan det være overbevisende grunner til å tenke to ganger om å oppdatere iOS-enhetene våre. Selv om dette bare er noen grunner til ikke å gjøre det, og sikkert mange av dere vet noe mer om at vi ikke har tatt med på listen.

Det viktigste i disse tilfellene er at du er sikker på hva du gjør og er klar over at ingen versjon av Apples mobile operativsystem er perfekt. Når vi tar hensyn til alle disse faktorene, håper vi at du har litt mer klarhet i hva du bør gjøre.

Spor | Botta Be Mobile