4 iOS-spill designet for de små

Mange ganger har vi et spill på enhetene våre som kan få oss ut av trøbbel. De er ikke noe for oss, men for våre barn, nevøer eller til og med barnebarn. De hjelper oss med å forvitre uværet når kjedsomhet og kjedsomhet råder. På tide å ha et lite spill?

Vi har tenkt på hva som kan være de mest underholdende spillene for den anledningen, de som kan få oss ut av en hast og som virkelig er designet for å ta iPhone eller iPad med entusiasme. Nei, de er ikke tomme spill, men de med mye dybde. Vil du vite hva de er?

Det kan interessere deg | Hvordan lage dine egne klistremerker for WhatsApp på iPhone

4 spill for iPhone eller iPad som barn vil bli forelsket i

Toca Life: sykehus

Hvis det er noe barn elsker, er det å spille på å være voksne, ta på seg visse roller og ønske å bli eldre. Derfor Toca Life: Hospital er et sterkt anbefalt spill som setter dem i en situasjon. De lærer mange konsepter mens de har det moro. Et essensielt at du må laste ned.

Tayasui blokker

Kreativitet er en av disse stimuliene når du designer et spill, og det er det utviklerne av Tayasui Blocks har tatt som referanse. Gjennom geometriske og runde kropper De vil kunne gi frie tøyler til alle slags konstruksjoner. For ikke å miste henne av syne.

McPanda Superpilot

De sprøeste flygende gjenstandene og morsomste karakterene kommer sammen i dette spillet som barna elsker. Fantasi og uforferdelig opplevelser vil gjøre at du har det veldig bra. De vil spørre deg ja eller ja.

Villa Sago Mini

Vi avslutter med dette forslaget der byggingen av en villa er hovedpersonen. Fantasi, organisering og orden, gjør Villa Sago Mini til et av spillene med mest trøkk for de små i hjemmet. Det beste av alt, det får deg til å tenke.