free estadisticas Saltar al contenido

4 måter å bruke iPad til å ringe på

abril 26, 2020

IPad-en er et instrument som serverer oss for alle slags ting, denne gangen vil vi fokusere på samtaler og videosamtaler. Takket være Apple-nettbrettet kan vi det ring vennene og familien helt gratis gjennom noen veldig interessante applikasjoner.

Når det er sagt, startet vi med samlingen av apper for å ringe alle andre iOS-enheter fra iPad.

ipad-samtaler (1)

4 måter å bruke iPad til å ringe på

Facetime

En av de mest effektive metodene for å ringe mellom forskjellige iOS-enheter (enten fra en iPad til en iPhone eller omvendt) er gjennom FaceTime. Den opprinnelige Apple-applikasjonen lar oss gjøre lyd- og videosamtaler med kontaktene våre så lenge de har en Mac, en smarttelefon eller et iOS-nettbrett.

Skype

En annen av de mest populære måtene å ringe ikke bare fra iPad, men fra hvilken som helst mobilenhet, er Microsoft Skype-applikasjonen. Skype lar oss lage gratis videosamtaler med utmerket lydkvalitet.

Facebook Messenger

Med Messenger-meldingsappen kan vi også ringe lyd- og videosamtaler hvis personen vi ønsker å kontakte er på nettet. Det gir oss også muligheten til å bruke høyttaleren eller ikke (fra iPhone).

Hangouts

Til slutt anbefaler vi Google Hangouts-applikasjonen. Med den kan vi ikke bare ringe fra iPad, men vi kan også delta på gruppevideokonferanser, noe som gjør det til en app ideell for å jobbe med prosjekter med våre kolleger eller for å improvisere et morsomt familiegjenforening.

Hvis du likte denne artikkelen, liker du sannsynligvis også vårt utvalg av applikasjoner for videokonferanser på iPhone. Noen av dem er virkelig nyttige og essensielle. Ikke gå glipp av dem

Hvis du tvert imot allerede har valgt en av disse applikasjonene, og du har bestemt deg for å bruke FaceTime, men du ikke vet hvordan du bruker den, tilbyr vi deg en video der bruken av FaceTime på en iPad er tydelig forklart og trinn for trinn:

Dette er de 4 mest effektive og nyttige metodene for å ringe fra Apple iPad. selv i App Store er det mange andre alternativer tilgjengelig. Kjenner du noen andre apper for å ringe videosamtaler og lydanrop fra iPad? Del det med oss ​​fra kommentarene!

ipad-samtaler (2)

Del dette kompilasjonsartikkel om applikasjoner å ringe fra iPad med dine kontakter, venner og familie gjennom de interaktive knappene i sosiale nettverk som Facebook, Twitter og Google+ som ligger øverst og nederst i denne publikasjonen. Og ikke glem å følge oss på nettverkene og på YouTube!