4 nye animerte klistremerker pakker kommer på WhatsApp

Galleriet fortsetter å vokse animerte WhatsApp-klistremerker og nå vi har 4 nye pakker av disse klistremerkene, selv om de bare er tilgjengelige for de brukerne som har de respektive betaene til Android-mobilapplikasjonen eller på iPhone.

Det er ikke tilfeldig at de dukker opp nå, for noen dager siden snakket vi om utseendet til den første animerte klistremerkepakken, og det vil være en av WhatsApp-nyhetene som lanseres snart, for ja, Det vil ikke være den eneste nye funksjonaliteten som vil nå alle.

Spesifikt er brukerne som allerede kan laste ned og glede dem til å sende til kontaktene sine i henhold til WABetaInfo, de som har beta-app, de som har WhatsApp 2.20.194.17 når det gjelder Android og appen i versjonen 2.20.70.26 hvis du har en iPhone.

Pakkene blir kalt som følger:

  1. Chummy Chum Chums: den kjente hunden med mange gester (gråt, synger, ler osv.).
  2. Rico’s Sweet Life: en hvit kanin som gjør forskjellige handlinger.
  3. Lyse dager: tilfeldige handlinger.
  4. Moody Foodies: frukt klistremerker (banan, avokado, gulrot, etc.).

Image - WhatsApp: 4 nye animerte klistremerkepakker

Du vil vite at de er nye pakker fordi når du kommer inn i WhatsApp-klistremerke-galleriet vil bli merket med etiketten “Ny”, så alt du trenger å gjøre er å trykke dem for å laste dem ned, og de vil bli lagret i galleriet ditt for senere bruk i chats.

Forhåpentligvis vil beta-versjonene av WhatsApp fortsette å motta flere klistremerker pakker de kommende ukene, selv om det sikreste er at de alle er tilgjengelige på dagen for den offisielle lanseringen. I mellomtiden er den eneste måten å teste dem på denne måten.

For øvrig, at bortsett fra denne nyheten og de som offisielt ble kunngjort for noen dager siden, forventes det at WhatsApp-integrasjon med Facebook-appens økosystem Gå foran, og den viktigste funksjonaliteten rundt det vil være evnen til å snakke sammen.

Det vil si at du kan snakke på Facebook Messenger med folk fra Hva skjer Og omvendt, selv om dette ikke vil være den eneste muligheten fordi det ser ut til at Instagram også vil tilby dette alternativet, selv om det er noe som må sees i løpet av de kommende ukene.

Google Foto slutter å lage WhatsApp-sikkerhetskopi