contadores Saltar al contenido

4 nyttige triks for iOS 10-kalkulatoren

Appen Kalkulator Apple er et av programmene som er installert som standard i det mobile operativsystemet til iPhone, iPad og iPod Touch.

Den har vært der i lang tid, men ingen vet alle dens funksjoner, med mindre arbeidet ditt er relatert til matematikk og du regelmessig bruker dette programmet, selvfølgelig …

kalkulator

I denne artikkelen vil vi anbefale deg 4 triks, tips og råd for bruk av iOS 10-kalkulatoren for iPhone, iPad og iPod Touch. La oss begynne!

1. Vitenskapelig kalkulator

Hvis du vender din iPhone til liggende modus (horisontalt), vil du se hvordan Calculator-applikasjonen viser mange flere alternativer og operasjoner som logaritmer, trigonometrifunksjoner og andre funksjoner som matematikere og økonomer elsker.

Kalkulator

2. Slett det siste sifferet

Det er fryktelig å rote til et enkelt nummer og måtte slette hele operasjonen for å starte på nytt, ikke sant? Vel, takket være dette tipset trenger du ikke lenger å gjøre det igjen i Kalkulator-appen til iOS 10 for iPhone, iPad og iPod Touch. Hvis du vil slette det siste sifferet som ble ringt i kalkulator-applikasjonen, trenger du bare å utføre en berøringsbevegelse. Bare skyv fingeren til venstre eller høyre på skjermen, så slås det siste nummeret som slås.

3. Multitasking

Hvis du har en iPhone som støtter 3D Touch-funksjoner, vil dette tipset interessere deg. I iOS 10 tilbyr kalkulatoren ny 3D Touch-funksjonalitet gjennom kontrollsenteret til iPhone og iPad. Denne funksjonen lar deg kopiere de nyeste resultatene for å lime dem inn i en hvilken som helst annen iOS 10-app på en mye raskere og mer effektiv måte.

Kalkulator

4. Gjenta operasjonen

Å gjenta klikk på kalkulatorsymbolet “=” i nedre høyre hjørne kan være en nyttig metode for å gjenta den siste operasjonen som ble utført.

Hva synes du om disse nyttige triksene i Kalkulator-appen? Kjente du dem allerede? Delta i kommentarene. Takk skal du ha!

Spor | IDB