contadores Skip to content

4 problemer som ikke er løst med iOS 9

iOS 9 på iPhone 6

Som vi har fortalt deg gjennom morgenen, fortsetter vi å oppdage nyheter om den niende versjonen av iOS, i morges fortalte vi deg at iOS 9 vil bringe innstillingene sine i en veldig interessant batterisparingsmodus noe som helt sikkert er et av punktene som må forbedres i det hele tatt smarttelefoner, varigheten på batteriet.

Brukere med en iPad som er etter lanseringen av iPad 2 er også premiere siden du kan glede deg over multitasking nå, en funksjon som utvilsomt gir opphav til samtale i hele nettverket på grunn av hvor forventet det var.

Stor fraværende i iOS 9, utvidelser

Med ankomsten av iOS 8 ble mange nye funksjoner presentert, en av de mest slående muligheten for å begynne å bruke utvidelser i forskjellige iOS-applikasjoner. SApple har imidlertid ennå ikke bestemt seg for å gi utviklerne denne muligheten fullt ut.

Mye opprykk ble dannet med nyheten om at systemet kom til å være mer åpent og fritt i møte med endringer dette er ikke helt sant, og vi tror heller ikke at det vil være i nærmeste fremtid, så du må vente med å se Bæreraketter alternativ eller ikonpakker.

Vi vil fortsette å ha plassproblemer

Det er riktig, et av de store problemene vi kan finne på mobilenheten vår, er det applikasjoner blir bedre og mer komplette, og dette fører til en betydelig økning i minnet som disse opptar i enheten, og genererer en ekstremt stor cache.

Det er ganske fremtredende tilfeller av problemer med noen applikasjoner, for eksempel anvendelse av Facebook, det berømte sosiale nettverket, er en av de mest cache-forbrukerne på enheten vår, som har mer enn 1 GB okkupert minne.

Heldigvis det er metoder for å frigjøre litt av denne plassen, selv om Apple ærlig talt bør begynne å ta opp dette problemet raskt og tilby løsninger.

Ingen spor etter forbedringer i varslene

Varslingssystemet viste en liten endring til det bedre med forrige versjon av iOS, for eksempel et av de nye alternativene var muligheten for å legge til widgets i varslingssenteret, men i denne nye versjonen har vi ikke sett noen vesentlige endringer.

Men dette bør være et annet foretrukket emne i Cupertino, siden varslingssenteret trenger en sving siden mange brukere krever større kontroll og mulighet for organisering.

De berømte tredjeparts tastaturene er ikke fullt ut tredjeparts ennå

Det er riktig, en av de største nyhetene, tredjeparts tastaturer, døren som begynte å åpne systemet for utviklere er ennå ikke helt åpen. Disse nye tastaturene trenger fortsatt støtte fra Apple for å forbedre sameksistensen med iOS.

Apple tastatur

Et eksempel på dette er at tastaturene ikke kan brukes til noen av Siri-funksjonalitetene heller ikke i mange andre punkter i systemet.

dessverre Apple er ennå ikke ferdig med å forbedre og implementere de poengene som mest etterspørres av forbrukereFremgangen er imidlertid langsom, men synlig, og mange ganger i utviklingen er det bedre å gå sakte og med god håndskrift i stedet for å skynde seg til systeminstabiliteter.