45% av iPadene jobber allerede med iOS 6

45% av iPadene jobber allerede med iOS 6

iOS 6 traff markedet 19. september, noen dager før den offisielle lanseringen av iPhone 5. På bare 48 timer, 25% av Apple-enhetene arbeidet allerede med denne versjonen av operativsystemet. Hva gjorde det til versjonen med raskest adopsjon av brukere. Listen over det som er nytt i iOS 6 var ganske interessant: Passbook, Funksjonen Ikke forstyrr, Siri på nye språk, de nye Apple-kartene, osv. osv. … med denne listen over endringer er det helt normalt at folk vil ta i bruk denne versjonen av iOS så snart som mulig.

Chitika Insights gjennomførte en studie basert på data fra mobilnettverket sitt fra 18. september til 1. oktober. De hadde til hensikt å bestemme hvilke iOS-enheter som oppdateres raskere til versjon 6.0.

45% av iPad-brukerne har allerede oppdatert til iOS 6

Som et resultat av studien bemerket Chitika Insights at: 60% av iPhone-brukerne har oppdatert enhetene sine, fulgt av 45% av iPad-brukere. For iPod Touch har tallet ligget på 39%.

Hvis vi fokuserer på iPad, ser vi det 45% bruker allerede den siste tilgjengelige versjonen (6.0)Mens 39% fremdeles kjører versjon 5.1 og fortsatt er en liten prosentandel i tidligere versjoner.

En stund nå ser vi det tilpasningen av nye versjoner av Apple-operativsystemer blir raskere. Enkelheten med å utføre oppdateringene, muligheten for å gjøre disse oppdateringene gjennom OTA (Over The Air, det vil si uten behov for å koble enheten til noen datamaskin) og de nye funksjonene som er inkludert versjon for versjon, er oppmuntre brukere til å være oppdatert ikke lenger vente en stund før du utfører oppdateringen.

Videre har Apple en fordel i forhold til konkurrentene. Apple-oppdateringer blir bare vurdert av selskapet. Det er ikke nødvendig for telefonoperatører og lignende å gjennomgå dem før de distribuerer dem til sine brukere, og dessuten når disse oppdateringene samtidig til hele verden. Hvis vi sammenligner det med dataene som Google håndterer på Android, ser vi det bare 22% av Android-brukere har oppdatert enhetene sine til den nyeste versjonen Tilgjengelig, et tall som er praktisk talt halvparten av det Apple har oppnådd, som på bare 11 dager som studien har vart, har oppnådd en vedtakelsesgrad på 45%.

Og du, har du allerede oppdatert enhetene dine til iOS 6 Eller er du en av de som foretrekker å vente?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!