free estadisticas Saltar al contenido

5 apper som ikke kan gå glipp av på iPhone med nyttige widgeter

abril 29, 2020

iOS 10 har vært hos oss i noen måneder og sikkert er du allerede kjent med alle nyhetene den har brakt med seg. En av de viktigste endringene introdusert i iOS 10 har å gjøre med widgeten.

Tidligere lå iOS-widgeten i varslingssenteret og fikk tilgang til ved å dra skjermen ned. I iOS 10 har de imidlertid en ny plassering, og det er det i tillegg til varslingssenteret, kan du også få tilgang til dem ved å skyve hovedskjermen fra venstre mot høyre.

Beste iOS 10-widget.

På den annen side widgetene er nå mye mer praktiske og tredjepartsprodusentene har vært raske med å sette inn batteriene for å dra nytte av det nye widget-systemet til iOS 10. Her er en liste over de 5 applikasjonene som har de mest nyttige widgetene for øyeblikket.

Få mest mulig ut av iOS 10-widgets med disse appene!

cheatsheet

Cheatsheet er en veldig praktisk anvendelse som hjelper deg å ikke glemme de små tingene. Skriv ned identifikasjonsnumrene, lisensskiltet, kombinasjonen av skapet eller kofferten, et telefonnummer eller noe annet. I tillegg vil du raskt kunne identifisere hver ting takket være referanseikonene og enkelt kopiere denne informasjonen for å sende den via e-post, for eksempel.

Ja, Siden du kan få tilgang til alle disse dataene uten beskyttelse mot iOS 10-widgeten, anbefaler vi at du ikke legger inn konfidensiell informasjon eller viktige nøkler i den.

Vær underjordisk

Det er mange bruksområder for å vite hva været kommer til å bli, men Weather Underground er annerledes. Denne appen er veldig kraftig og presis det bruker data samlet inn fra et nettverk av mer enn 100 000 værstasjoner og gir også timeprognoser i widgeten. Appen tilbyr også tilleggsinformasjon om luftkvalitet, lokale influensautbrudd, UV-indeks, værbilder tatt av brukere og mye mer.

kopiert

Veldig kraftig utklippstavle som tillater deg lagre og redigere tekstutdrag, lenker og bilder på forskjellige måter. Kopiert lar deg lagre og redigere tekster og deretter kopiere dem til et annet program. Widgeten den inkluderer lar deg forhåndsvise det du har på utklippstavlen, samt lagre eller slette tekst eller bilde du har i applikasjonen.

Tweety

Hvis du er en aktiv Twitter-bruker, er denne widgeten veldig nyttig for deg. Takket være Tweety kan du sjekke strømmen din uten å måtte låse opp enheten med widgeten, siden den offisielle Twitter-appen ikke har en egen widget. Men saken stopper ikke der, siden du via denne widgeten også kan gjøre RT, åpne en tweet, se nylige omtaler og mye mer.

Evernote

Evernote har også sin widget for iOS 10, som er veldig enkel, men samtidig veldig kraftig. Med det kan du se tre foreslåtte notater, samt forskjellige alternativer for å lage nye notater, oppgaver eller påminnelser, inkludert å ta et bilde. Endelig har den en søkefunksjon som lar deg sortere alle lagrede notater enkelt og raskt.

Som du ser disse applikasjonene har veldig enkle widgeter, men samtidig er de veldig kraftige og komplette. Det er klart det er mange flere applikasjoner som har en widget, men disse applikasjonene er blant de beste widgetene de har.

Hvilke widgeter bruker du vanligvis? Fortell oss i kommentarene!

Spor | iDropNews