contadores Saltar al contenido

5 av de beste appene for å redigere video på din iPhone eller iPad

I dag er videoer rekkefølge for dagen, og hvem andre og hvem som noen ganger legger ut på sosiale nettverk for å vise hva de gjør. Men også Hver dag bruker brukerne mer vare på detaljene og kvaliteten på disse videoene, som det er nødvendig å ha en videoredigerer for.

Hvordan kan det være ellers, App Store har mange alternativer for applikasjoner for å redigere videoer med din iPhone eller iPad. Så i dag gir vi deg en liten samling med det vi mener er de fem beste videoredigeringsappene for iOS, som er kraftige nok til å lage og redigere kvalitetsvideoer.

Beste videoredigeringsprogram for iPhone og iPad

Leter du etter den perfekte redigereren din for å lage dine egne videoer? Fortsett å lese og velg alternativet som best passer dine behov, vil du se at du med dem kan legge til bakgrunnsmusikk, teksttittler, overganger … og del deretter opprettelsen din på sosiale nettverk eller via meldingsapper, for eksempel.

Slipp kreativiteten løs med disse videoredigeringsprogrammer for iOS!

Innenfor videoredigeringsapplikasjoner for mobile enheter er det to store grupper: På den ene siden de som forener videoene du har på Reel automatisk etter en minimumskontroll av brukeren, og på den andre siden de som har en mer profesjonell luft og gir en dypere kontroll. av utgaven. Uansett hvilken preferanse du vil, vil du se at du med noen av alternativene som vi viser deg nedenfor, og med litt tålmodighet kan lage veldig interessante videoer som du kan vise din helgetur, den siste turen eller noe annet som du skje.

Beste videoredigeringsprogram for iPhone og iPad

iMovie

Apples videoredigerer er et av de beste alternativene du kan finne. Det har et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt, det har også maler å lage trailere, bruke filtre, endre hastigheten på bilder og mye mer.

Pinnacle Studio Pro

En annen stor redaktør som er veldig populær blant brukere er Pinnacle Studio Pro Profesjonell redaktør veldig enkel å bruke som lar deg lage videoer av høy kvalitet fra iPhone eller iPad, og har alle nødvendige funksjoner for å oppnå det. Du kan til og med importere videoer, musikk og bilder fra skytjenester eller til og med fange dem fra selve Pinnacle-appen.

Splice

Splice er et program som gjør redigering av video til en lek. Det lar deg lage helt personlige og profesjonelle videoer på en veldig enkel måte fra din iPhone eller iPad, trimming av klipp, justering av overganger, tilføyelse av sakte bevegelseseffekter, bruk av filtre og mye mer.

Magisto

Magisto er en av de mest brukte videoredigeringsappene på smarttelefoner og nettbrett. Den har alle nødvendige funksjoner og funksjoner for å lage videoer enkelt og veldig intuitivt. Det er en helautomatisk videoredigeringsapp, bare legg til bilder og videoer, velg et tema og legg til et lydspor, Magisto vil gjøre resten av arbeidet med å lage din film.

Videon – Videokamera og redaktør

Denne applikasjonen er ikke bare en videoredigerer, den lar deg også raskt ta opp bilder med iPhone og iPad og deretter bruke dem i filmen. Det har et veldig rent og brukervennlig grensesnitt, med alle funksjonene til fingerspissene, både for innspilling og redigering av videoer..

Hver av disse redaksjonene fungerer på en måte, selv om essensen i alt er den samme: bli med små videoklipp, legg til musikk, teksttittler … Du må bare velge hvilken som passer best for dine behov og begynne å gi kreativiteten frie tøyler, du vil se hvordan du med litt tålmodighet vil få virkelig utrolige resultater.

Hva venter du på for å overraske dine venner, familie og tilhengere av sosiale nettverk med dine egne videoer? Tør du lage en kort kort eller presentasjon? Fortell oss din mening i kommentarene!