FaceTime

5 FaceTime-triks du ikke kjente

FaceTime

Ansiktstid er det opprinnelige Apple-programmet som skal utføres videosamtaler mellom mobile enheter som kjører iOS, iPadOS og macOS. Det er faktisk et veldig enkelt program å bruke, men det skjuler noen funksjoner som du kanskje ennå ikke kjenner.

Og nå, i full innesperring i hjemmet vårt på grunn av COVID-19-pandemien, er det viktig å vite alle detaljene om denne typen videosamtaleapplikasjoner, slik at du kan få mest mulig ut av dem når du kontakter dine venner, partner eller slektninger.

Når det er sagt, vil vi anbefale 5 nyttige FaceTime-triks for iPhone, iPad og Mac.

Det kan interessere deg | 10 skjulte iPhone-triks og funksjoner for avanserte brukere

1. Levende bilder

Facetime

FaceTime lar deg også ta Live Photos for å fange en liten scene fra videokonferansen. Ta en titt på bunnen av appen på Mac-maskinen mens du foretar en videosamtale for å finne en hvit knapp å lage Live Photos. Dette tar et skjermbilde av FaceTime-skjermen og lagrer det i fotoalbumene dine. Du vil motta et varsel når prosessen er fullført. For at dette skal fungere, må du imidlertid aktivere alternativet fra Innstillinger, og for at begge deltakerne i videosamtalen skal fungere, må du aktivere det.

2. Ulike visningsalternativer

Mac-skjermen er perfekt for å justere alle dimensjoner av videosamtalene dine. Du kan endre størrelsen på applikasjonen på en veldig enkel måte. Og det er at macOS tilbyr forskjellige visningsalternativer for videokonferansene dine. En veldig nyttig funksjon, spesielt hvis du er i en videosamtale med en eller to andre personer.

Følg denne fremgangsmåten for å endre størrelsen på videosamtalsskjermen på FaceTime med Mac:

en. Den grønne knappen i øvre venstre hjørne lar deg bytte til fullskjermvisning.

to. Hvis du holder fingeren nede på den grønne knappen, har du muligheten til å få tilgang til Split View-alternativene for å plassere videosamtalen på høyre eller venstre side av skjermen.

Det kan interessere deg | Du har brukt iPhonen din galt hele livet: det er slik applikasjoner beveger seg

3. Hold videosamtalen i forgrunnen

Hvis du er i en veldig viktig videosamtale enten fordi du trener, fordi du studerer eller fordi du har en samtale med et familiemedlem, men samtidig som du gjør andre ting på din Mac, har du muligheten til å holde FaceTime-vinduet alltid inne først flat.

en. Finn FaceTime-menyen øverst til venstre.

to. Klikk på Video.

3. Velg alternativet “Alltid på toppen”.

Det kan interessere deg | 13 små visuelle detaljer om iPadOS 13 som utgjør forskjellen sammenlignet med Android

4. Foreta en videosamtale med opptil 32 deltakere

videosamtale

En av de nyeste programvareinnovasjonene for iOS, iPadOS og macOS lar nå videosamtaler med opptil 32 deltakere. Derfor er det et fantastisk alternativ å ha familiegjenforeninger, arbeidsmøter, delta på nettkurs eller bare ta en hyggelig prat med vennene dine. Det eneste dårlige er det FaceTime er bare tilgjengelig på Apple-enheter.

Vinduene med videosamtaler vil være miniatyr for deltakerne som ikke snakker, mens resten av vinduene automatisk endres når deltakerne snakker.

5. Lydanrop

FaceTime tilbyr ikke bare videosamtaler, men gir brukerne også muligheten til å ringe lydanrop. Hvis du ikke trenger en videosamtale, men vil ha en samtale på iPhone, iPad eller Mac, fungerer FaceTime lydanrop som en sjarm. Alt du trenger å gjøre er å velge en kontakt og velge lydanrop. Dette alternativet vil også hjelpe deg med å lagre data i situasjoner der du ikke har mye mobildata og ikke vil bruke. Det er også verdt å nevne at lyden til FaceTime-samtalene er av veldig høy kvalitet. Du kan faktisk til og med bytte fra lyd til video og omvendt med letthet.

Dette har vært de beste FaceTime-triksene du kan bruke på iPhone, iPad og Mac. Vi håper at de har vært nyttige for deg, og hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss fra kommentarfeltet og på sosiale medier.