contadores Skip to content

5 funksjoner iOS 10 Bør kopiere til Android N

iPhone 7 falske

Den neste generasjonen av iPhone og den nye versjonen av operativsystemet avventer brukeren med stor forventning. Mens på den andre siden av kysten har Android N overrasket oss med flotte funksjoner som mange av oss, tilhengere av de fra Cupertino, gjerne vil se at de blir oppfylt på vår iPhone eller iPad. Forbedringene som android-systemet bringer, holder deg i en tilstand av spenning, ikke bare for brukere av Google-systemet. Derfor ønsker vi å vise deg hvilke funksjoner iOS 10 skal kopiere til Android N så snart som mulig.

Delt skjerm på iPhone

Delet skjerm
Apple tilbyr allerede denne funksjonen på iOS, men er forbeholdt iPad. Google lar brukere dra nytte av disse funksjonene på smarttelefonene sine med den nyeste versjonen av systemet sitt, og det kan være veldig nyttig på mobil med store skjermer, og iPhone 7 Plus vil ha det. Hvor mange ganger så du på en video, og de sendte deg en melding, og du ville svare på den uten å slutte å se den? Med denne funksjonen ville det være mulig.

Skalering av skjerm

Skala skalering
Apple har problemer med å få god standardskalering på iOS. For de fleste brukere er ikonene, teksten, knappene og andre aspekter av grensesnittet ikke store eller små nok. Men ingen er helt fornøyd. Derfor ga Apple ut to versjoner av iPhone. I Android N gir Google brukeren muligheten til det Velg mellom 5 forskjellige skjermmål, og alt dette uten å hacke terminalen.

Oppgradering av bakgrunnssystemet

Android N-oppdatering
Når en ny iOS-systemoppdatering kommer, vet vi alle at utseendet ikke vil være veldig forskjellig fra den nåværende, ikke noe spennende. Last ned datapakken, vent, terminalen din forbereder seg på å installere, starte på nytt, og du er ferdig. I Android N, siden den har to partisjoner, selv om den ikke har et microSD-spor, alle oppdateringer vil bli lastet ned og installert uten å måtte starte mobilen på nytt. Det er en av de største endringene i den nye versjonen.

Direkte apper

Instant-apper
Selv om den forrige kunne være det den beste funksjonen i den nye versjonen Android, dette kan bestride den posisjonen. La oss si at vi er på Facebook eller Twitter og ser på de siste publikasjonene, og vi ser en lenke til en app som vi ikke har installert, og som vi nå vil se hvordan den fungerer. Med Direkte apper, vi kan åpne appen uten å laste den ned tidligere. Ikke alle Android-apper støtter for øyeblikket denne funksjonen, men i fremtiden gjør de det.

Unicode 9.0-støtte

Emojis
Tro det eller ei, Android N har enda flere emojis enn iOS. Google-plattformen pleide å gå i køen i denne forbindelse, men den nye versjonen er oppdatert til Unicode 9.0. IOS sitter for øyeblikket fast på Unicode 7.0. Imidlertid, av alle funksjonene på denne listen, vil den siste være den som snart vil se dagens lys på iOS 10. Det er nesten offisielt som skal bekreftes.

Det er vi ikke i tvil Android N er et flott operativsystem, og det blir overvunnet hvert år som går. På den annen side, selv om iOS 10 ikke når det i noen av disse funksjonene, vi er sikre på at det vil være et referansesystem i fremtiden. Apple vil på sin side fornye iMessage, som er bra for de fleste, men ikke for de som ikke bruker denne tjenesten. Brukere vil fortsette å gi boksen med noen funksjoner som vi ønsker å se i ikke alt for fjern fremtid på iOS.