free estadisticas Saltar al contenido

5 funksjoner som vil nå YouTube på iPhone og iPad

abril 26, 2020

Google leverer nye funksjoner til sin versjon av YouTube for mobile enheter, legge til nye funksjoner og til og med fullstendig demontere seg fra Adobe Flash Player-verktøyet, skifte til en spiller med et HTML 5-basert grensesnitt for skrivebordsversjonen.

men Google fortsetter å utvikle YouTube-applikasjonen for iPhone og iPad, og i løpet av kort tid vil vi begynne å se fem nye funksjoner i applikasjonen, som har testet på noen brukere siden mai i år, inkludert en redesign av applikasjonen for å gjøre det enklere å finne og lage videoene med appen. La oss også huske at YouTube vil slutte å jobbe på gamle iOS-enheter.

Fem funksjoner som vil komme til YouTube fra iOS

Den nye versjonen av YouTube-applikasjonen for iPhone og iPad er i ferd med å komme, og med den kommer fem nye funksjoner som vi ønsket å løfte frem, og som vi vil forklare nedenfor.

1.- Ny renovert design

Material Design, et sett med retningslinjer utviklet av Google-utviklere for mobil-, desktop- og nettversjoner, vil treffe YouTube for iOS, etter debut på Android i fjor.

Ny renovert design

Den første du vil legge merke til er en mer rødlig farge øverst på skjermen og I hovedmenyen øverst på skjermen vises tre nye faner: Hjem, Abonnementer og Konto.

2.- Nytt Hjem-avsnitt

I denne nye delen Det er her du vil finne alle videoene som YouTube har valgt for deg, basert på din smak og som du tror du vil like.. Tilpassede anbefalinger inkluderer spillelister, noe som gjør det enkelt å bla gjennom og oppdage nye videoer og kanaler som passer din smak.

Ny seksjon Hjem

3.- Nytt abonnement

Kanalene du abonnerer på har en ny plass i den nye versjonen av YouTube for iOS, nå presenteres de i abonnementsdelen, hvor du finner de siste videoene lastet opp til kanalene du abonnerer på.

Ny abonnementsdel

Den gamle abonnentseksjonen var noe forvirrende og manglet mange funksjoner. nå varsler er inkludert øverst på kanalene som har lastet opp nye videoer, for å få tilgang til dem raskere. Disse varslene kan også konfigureres etter brukerens valg.

4.- Ny konto-seksjon

Den nye kontofanen viser spillelistene, historikken og videoene du har lastet opp, på ett sted. Fra denne delen kan du også administrere varsler fra favorittkanalene dine. Tanken er å ha alt du trenger for hver YouTube-bruker på ett sted.

Ny konto-seksjon

5.- Nytt videoopprettingsverktøy

For første gang i YouTube-appen for iOS vil du ikke bare kunne laste opp nye videoer til kanalen din, nå kan du redigere videoen med et sett med opprettelses- og redigeringsverktøy. Det vil være ganske grunnleggende, men det vil tillate deg å redigere videoene raskt, noe du ikke kunne gjort før.

Nytt videoopprettingsverktøy

Du vil kunne trimme videoene, legge til musikk fra YouTube-biblioteket, legge til filtre til bildet og mye mer. Alt fra selve iOS-applikasjonen, for å redigere en video hvor som helst.

ennå vi vet ikke når denne oppdateringen kommer til YouTube-appen for iOS, men Google tilbyr allerede noen av funksjonene sine til Android-versjonen, og siden mai gjennomfører de tester med flere iOS-brukere, for å sjekke at alt fungerer bra, som om de var en del av et Beta-program.

Last ned YouTube for iPhone og iPad

Du kan laste ned YouTube-appen fra App Store for iPhone og iPad fra følgende nedlastningsknapp.

Vi har kjent de nye funksjonene som den nye versjonen av YouTube iOS-appen vil ha takket være iDownloadBlog. Nå gjenstår bare å vente på at de skal implementere disse innovasjonene og lansere den oppdaterte versjonen for alle brukere.

Ikke gå glipp av: De 3 beste måtene å se YouTube på din iPhone