contadores Skip to content

5 grunner til å flytte fra iOS 11 og fortsette på iOS 10

Det er sant, det iOS 11 tilbyr en veldig god mengde funksjoner for iPhone og iPad. Imidlertid gir denne versjonen av programvaren brukere mye trøbbel …

Faktisk har iOS 11 en langt saktere adopsjon enn resten av tidligere versjoner av Apples mobile operativsystem.

I dag vil vi gi deg opp 5 grunner til at vi mener at du IKKE bør installere iOS 11 og hold deg i iOS 10 på iPhone, iPad og / eller iPod touch.

Det kan interessere deg | iOS 11 bruker batteriet til iPhone eller iPad dobbelt så raskt

Hvorfor være på iOS 10 og ikke installere iOS 11?

lag

IOS 11-oppdateringen gir mye etterslep i visse applikasjoner og elementer i operativsystemet. Spesielt på eldre enheter. Hvis du har en iPhone 5s eller iPad Air, kan du oppleve en avmatning når du bruker tastaturet i noen apper.

Batteri

iOS 11 bruker mye batteri Siden det er en programvare som er spesielt designet for nyere enheter som iPhone 8 eller iPhone X. Selv om Apple løste problemet moderat ved å lansere iOS 11.1, bruker det fortsatt mye ressurser og energi.

tilkobling

Det er mange detaljer om iOS 11 som du kanskje eller ikke kan like, men en av de mest avskyelige har å gjøre med Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling. Det viser seg at med iOS 11, Apple NO tillater ikke lenger å deaktivere Wi-Fi fra Kontrollsenteret. Du kan deaktivere alternativet, men det vil forbli aktivt til du fjerner det fra Innstillinger-appen.

Det kan interessere deg | De 7 mest hatede funksjonene i iOS 11

Kontroll senter

IOS 11 Control Center har et lite problem, som er nok til å bli i iOS 10, eller ikke, det er allerede et spørsmål om smak. Tilsynelatende, som det nå tar opp hele skjermen, har mange brukere Problemer med å stenge Kontrollsenteret siden det er så nært det øvre området at de ved et uhell aktiverer varslingssenteret.

Dra og slipp

For å fullføre, er et av de store problemene med iOS 11 (på iPad) at når du holder nede et element (lenker, bilder, videoer, dokumenter …) Deres respektive valg-rullegardinmeny vises ikke før det går noen sekunder. Dette er fordi iOS 11 oppdager Drag & Drop-funksjonalitet og prioriterer den. Det er ikke så fryktelig å ikke installere iOS 11, men det er ganske irriterende og sammen med de andre grunnene … bør du tenke på det.