5 grunner til å installere iOS 8.1.2 på iPhone og iPad

5 grunner til å installere iOS 8.1.2 på iPhone og iPad

Gutta fra Cupertino overrasket oss i går med en ny oppdatering til deres mobile operativsystem. Så det, iOS 8.1.2 blir den nyeste versjonen av systemet for iPhone, iPad og iPod Touch. Det er en mindre oppdatering der flere feil som er til stede i iOS 8 er løst, men dens ankomst gjør at mer enn ett lurer på om det virkelig er verdt å installere, det er derfor I dag gir vi deg 5 grunner til at det skal gjøres.

iOS 8.1.2 kommer på et tidspunkt da praktisk talt ingen ventet at Apple skulle gi ut en oppdatering. Hovedårsaken er å rette opp feil som finnes i tidligere versjonerOg det er at iOS 8 i tillegg til alle forbedringene og nye funksjonene også hadde med seg flere feil som litt etter litt korrigerer for å optimalisere driften.

reasons-install-ios-8-1-2-2

Fra i går har du tilgjengelig nedlastingslenkene for å installere iOS 8.1.2 på iPhone eller iPad i tilfelle du er interessert i å oppdatere. Hvis du fremdeles ikke er sikker, overlater vi deg med disse grunnene til at det anbefales å gjøre det eller ikke.

Grunner til å installere iOS 8.1.2 på din iPhone eller iPad

Det er flere grunner til at det alltid anbefales å oppdatere den siste versjonen av operativsystemet på en enhet, uavhengig av om det er iOS, Android eller noe annet, siden de pleier alltid å forbedre brukeropplevelsen, legge til mer stabilitet og noen ganger introdusere nye forbedringer. Noen ganger går imidlertid disse versjonene bakover, men det ser ut til at dette ikke vil skje med iOS 8.1.2.

1. De kjøpte ringetonene forsvinner

I følge kommentarer fra Apple, Løst et problem med iOS 8.1.2 som fikk ringetoner kjøpt gjennom iTunes Store til å forsvinne enhet uten en spesifikk grunn. Så hvis du vanligvis kjøper toner gjennom butikken, vil du sikkert sette pris på denne oppdateringen.

grunner-install-ios-8-1-2-4

2. Tidligere versjoner av iOS 8 gir deg problemer

Vi har mottatt mange klager på problemer som finnes i andre tidligere versjoner av systemet, for eksempel et batteri som bruker veldig raskt, uventet omstart … iOS 8.1.1 lovet å være en mer stabil versjon, spesielt for brukere av iPhone 4S og iPad 2, men fremdeles gir et og annet problem.

Et alternativ til å prøve å løse dem er å installere iOS 8.1.2, siden Selv om han har vært med i veldig kort tid, er det foreløpig ingen store problemer funnet. Hvis du selvfølgelig ikke er overbevist om at du kan gjøre det etter oppdateringen nedgradere til forrige versjon.

3. Hvis du vil forbedre ytelsen til iPhone eller iPad

En annen grunn til at vi tror det det er lurt å oppgradere til iOS 8.1.2 for å forbedre enhetens generelle ytelse, spesielt hvis du legger merke til at iPhone eller iPad har redusert seg litt og gir mindre ytelse enn det hadde med iOS 7.

grunner-install-ios-8-1-2-3

Aspektene der en nedgang i ytelse oftest blir lagt merke til, er i batterilevetid, mobildata, flytbarhet og generell respons på systemet eller WiFi, blant annet. Normalt ignorerer Apple disse punktene i dataene som følger med oppdateringene, men i likhet med forrige iOS 8.1.2 har det sikkert blitt bedre i denne forbindelse.

4. Du vil ikke miste Jailbreak

Hvis du har iPhone eller iPad med Jailbreak gjort, vet du at hvis du oppdaterer til den nyeste versjonen, er den tapt, siden Apple med hver oppdatering løser utnytter Brukt av hackere. Men, denne gangen trenger du ikke bekymre deg, siden gutta fra Taig allerede har klart å gjøre Jailbreak kompatibel med iOS 8.1.2.

grunner-install-ios-8-1-2-5

5. Du er nå klar til å motta iOS 8.1.2

Til slutt, hvis du er en iPhone- eller iPad-bruker og allerede ventet på at denne versjonen skulle komme, ikke tenk to ganger og oppdater så raskt som mulig til iOS 8.1.2. Ja, først av alt ikke glem å lage den tilsvarende sikkerhetskopien i tilfelle noe skulle skje under oppdateringen, selv om det ikke er vanlig. Husk at du kan oppdatere via iTunes eller via OTA (Over The Air), velg alternativet du liker mest.

Så langt kommer de 5 grunnene som gutta på GottaBeMobile tilbyr hvorfor det er bra å oppdatere til iOS 8.1.2, selv om det er sannsynlig at det er noen andre.

Og du, har du allerede oppdatert iPhone eller iPad til iOS 8.1.2? Hva med? Har du lagt merke til noen forbedring eller problem? I så fall kan du gjerne fortelle oss i kommentarfeltet.