contadores Skip to content

5 grunner til at iPad-en din vil elske OS X Mavericks

5 funksjoner som demonstrerer den flotte integrasjonen av iOS med OS X Mavericks

På Apple-presentasjonen forrige tirsdag presenterte Cupertino-selskapet mer enn bare de nye iPadene. Som vi fortalte deg i iPadizate, utnyttet apple-selskapet begivenheten til å presentere noen nyheter på MacBook Pro-linjen, Mac Pro og for å kunngjøre lanseringen av OS X Mavericks.

Den nye versjonen av desktop-operativsystemet til de av eplet har gjennomgått ganske mange endringer, blant hvilke vi kan fremheve flott integrasjon med den nye iOS 7 og synkroniseringsmulighetene som tilbys av begge systemer.

osx_mavericks_1

Hva nøyaktig refererer vi til? Vi skal snakke om 5 forskjellige funksjoner De ble navngitt i tirsdagens presentasjon og er et godt eksempel på hvordan begge operativsystemene samarbeider. La oss gå og se dem!

1. Kart-applikasjon

En av de store nyhetene med OS X Mavericks er den nye Maps-applikasjonen. Denne applikasjonen har en interessant funksjon for iOS-enhetene våre, og det er det du kan send en adresse til den mobile enheten veldig lett. Vi kan lage en rute på datamaskinen og sende den direkte til vår iPad eller iPhone.

2. iMovie

Hvis du er vanlige brukere av iMovie, har du det sikkert installert både på iPad eller iPhone og på Mac-en. Med den nye teaterfunksjonen kan vi nyt videoene våre på hvilken som helst enhet gjennom iCloud.

imovie-teater

3. iCloud nøkkelring

Det nye iCloud nøkkelringalternativet er veldig interessant, siden det tillater oss synkroniser alle passordene og kredittkortene våre på alle enhetene våre. Når systemet trenger et av disse passordene, vil det ganske enkelt gi oss muligheten til å fullføre automatisk dataene det har lagret.

nøkkelring-icloud-1

4. Nye versjoner av iWork

Hvis du bruker Apples kontorpakke, vil du helt sikkert være veldig fornøyd med den nye designen tilpasset iOS 7. Hvis du også har den på Mac, er muligheten for å kunne skrive noe på datamaskinen og deretter fullføre den på iPad eller iPhone virkelig interessant .

new-ikoner-iwork

5. iBooks

Endelig sitter vi igjen med andre stjernefunksjoner i OS X Mavericks: ankomsten av iBooks. Igjen, synkronisering mellom enheter via iCloud er en eksplosjon.

ibooks-keynote

For å fullføre, overlater vi deg en video laget av Padgadget der disse 5 egenskapene vises som gjør bruken av Mavericks og iOS 7 samtidig en fryd.

Hva tror du? Er du enig i disse 5 grunnene? Dette er selvfølgelig noen av tingene som gjør det veldig vanskelig å forlate når du kommer inn i Apple-universet.