Uncategorized

5 ideelle apper for å administrere Twitter-kontoene dine

Fra slutten av fjoråret til i dag, Twitter for iPhone og iPad Den har mottatt et stort antall oppdateringer som introduserer forbedringer som gruppesamtaler, sette inn GIF-er, slow motion-videostøtte og mye mer, men mange iOS-brukere fortsetter å velge andre alternativer når det gjelder få til Twitter-kontoene deres.

Noen velger for eksempel å bruke nettversjonen av Twitter i Safari, andre velger nettlesere som Puffin for å legge inn skrivebordsversjonen enklere, og andre laster ned tredjeparts applikasjoner som de vi vil anbefale i dag.

apps-manage-twitter-2

Ideelle applikasjoner for å administrere Twitter-kontoer på iPhone og iPad

Twitter

Det er klart, vi må starte med den offisielle applikasjonen, som som vi tidligere sa har samlet en serie ganske interessante funksjoner og funksjoner i de siste oppdateringene.

Tweetbot 3

Takket være denne fantastiske og populære Twitter-klienten, kan iOS-brukere stole på blokkering av filtre ikke nødvendig å slutte å følge andre mennesker, tilpassbar navigasjon og support med tjenester som Pocket, Instapaper, Lesbarhet og mer.

Twitterrific 5

Twitterrific 5 er en av de beste Twitter-klientene for iOS. Den har VoiceOver-støtte, bilder på tidslinjen, et veldig elegant grensesnitt, push-varsler og mye mer. Dessuten har den nylig blitt oppdatert for å motta kompatibilitet med den nye Apple Watch.

Buffer

Buffer er en utmerket applikasjon for iPhone og iPad som gir oss muligheten til å administrere alle våre Twitter-, Facebook-, LinkedIn- og App.net-kontoer fra ett sted. Sterkt anbefalt!

IM + Instant Messenger

Det har gått en stund mellom oss, denne nyttige applikasjonen lar oss føre samtaler med våre venner, kolleger og familie fra Twitter, GTalk, Facebook, Yahoo! og andre tjenester. Den er veldig komplett og veldig tilpassbar.

Hva synes du om denne bruksanvisningen? Bruker du Twitter ofte? Hvilken app likte du mest? Hvis du kjenner noe annet alternativ til å administrere fuglens sosiale nettverkskontoer, ikke nøl med og anbefale det fra kommentarfeltet som ligger nederst i denne artikkelen. Takk alle sammen for å delta!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK