5 ideelle iPhone-apper for å livne opp ferien

Det er mange anledninger når et parti ikke viser seg å være det vi forventet, det er da vi kan ta ut vår iPhone og heie på vennene våre med morsomme spill eller applikasjoner som vil hjelpe oss med å finne puber, restauranter og barer.

Så i denne artikkelen har vi valgt å anbefale våre kjære lesere 5 ideelle iPhone-apper for å livne opp ferien. Ikke gå glipp av dem! Noen av disse appene vil få deg til å le uten å stoppe med festvennene dine.

5 fantastiske iPhone-apper for å livne opp ferien

Drikk bombe

Bomba Drink er et morsomt spill som fungerer som følger, må deltakerne svare på visse spørsmål som applikasjonen stiller, mens pumpen teller ned.

apps-cheer-parties (2)

Hvis den blir svart riktig, må iPhone sendes til neste deltaker. Personen som ikke svarer riktig på spørsmålet innen tid og eksploderer bomben … må ta en stor sluk av en alkoholholdig drikk! Moro, ikke sant?

Hodet opp!

Hodet opp! er et annet spill som får deg til å le mye. Applikasjonen vil vise ord (gjenstander, filmer, skuespillere …) som vi vi må gjette mens du holder iPhone på pannen, slik at vi ikke kan se ordet.

apps-cheer-parties (4)

Vennene våre må gi oss en rekke ledetråder så vi kan gjette det. Og hvis vi mislykkes eller ikke, treffer vi det innen fristen … La oss drikke!

Jeg fester aldri

apps-underholde-fester (1)

I Never Party er en app med det typiske spillet som vi alle har sett i nordamerikanske filmer. Appen stiller spørsmål med skandaløse handlinger som vi har vært i stand til å gjøreOg hvis det viser seg at vi noen gang har gjort det, må vi drikke.

Drink Advisor

apps-cheer-parties (5)

Drink Advisor er et utmerket program anbefaler mange barer, klubber, restauranter og puber nær vår beliggenhet. Brukergrensesnittet er fantastisk, veldig moderne og stilig.

mixology

apps-cheer-parties (3)

Endelig er Mixology en guide til drikke- og cocktailoppskrifter vi kan lære å blande drinker med eller uten alkohol. Det tilbyr veldig interessante deler som søk etter ingredienser, en topp med drikke, favoritter, et kart for å finne vinmonopol og mye mer. En sterkt anbefalt app.

Dine favorittprogrammer til fest?

Disse applikasjonene er uten tvil i stand til å animere, lysne og forbedre ethvert parti eller vennssamling … Men det er mange flere i App Store! Vil du anbefale oss en bestemt app? Hvilke av applikasjonene i denne samlingen likte du mest?