5 kortspill til sommeren etter middagen

Kortspill er alltid vellykkede, og de reflekterer faktisk noe dypt forankret i vår kultur, sunt og morsomt lek. Og i en annen rekkefølge fortsetter sommeren å ha de ettermiddagsmessene der det er vanlig å ta ut kortstokken og tilbringe ettermiddagen.

Etter hvert som alt utvikler seg, har vi forberedt dette innlegget med 5 kortspill som du allerede kan ha på din iPhone eller iPad, og det er den ekte refleksjonen av virkeligheten, men på en mye mer behagelig måte. Tør du å oppdage dem? Bli med oss!

Det kan interessere deg | Hvordan skrive morsekode fra din iPhone

5 kortspill for iPhone og iPad

Kost

Det er ikke kjent hva kostet har, men alle liker det. Den rene og tilpassede designen gjør det til et spill du må ha på enheten din, og du vil ikke gå glipp av de klassiske kortene, de er her.
Lett å lære og morsomt å spille.

Kilde: App Store

La Brisca

Sikkert du allerede vet hvordan du spiller brisca, må du få høyest mulig poengsum. Det beste av alt, i tillegg til hvor enkelt det er, er det du kan spille flerspiller med motstandere fra hele planeten.

Kilde: App Store

700 kabal-spill

Med dette har du ikke en unnskyldning for ikke å bli lei, alle modalitetene for kabalespillet er i denne applikasjonen. Øve alene og oppdag mulige varianter.

Kilde: App Store

Tute

Det klassiske spillet, og det Du kan velge vanskelighetsnivå, er det 4 mulige. Sikkert du ikke vil gå glipp av det. Ideell til sommeren ettermiddager!

Kilde: App Store

Mus Don spillkort

Ingenting som mus, der dyktighet, strategi og flaks. Ingenting mer klassisk enn dette kortspillet som er vanlig i hjem og barer. Hva vil du oppdage det til?

Kilde: App Store

Tabla de contenidos