Uncategorized

5 myter om mobilt batteri som du bør kjenne til

5 myter om mobilt batteri som du bør vite – Planeta Red mobilbatteri

Sannsynligvis en av de tydeligste bekymringene fra brukere av mobilterminalerUansett operativsystem eller spesifikk telefonmodell er det batteriet. I dette tilfellet ønsker vi å snakke nøyaktig om mytene som er knyttet til det, og vi vil liste dem nedenfor.

Så hvis du vil oppdage ting du kanskje gjør galt, fordi de faktisk er det usupporterte myter, eller du er interessert i å vite hva andre brukere gir i noen tilfeller, forresten, du kan ikke gå glipp av listen over 5 myter om lading av mobilt batteri som du bør vite.

mobilbatteri

5 myter om mobilt batteri som du bør kjenne til

  1. Uoffisielle merkeladere ødelegger batteriet: Det som må tas i betraktning er at spesifikasjonene til laderen er de samme i begge tilfeller, og at den selvfølgelig ikke har noen produksjonsfeil. Alt annet er en utbredt falsk myte.
  2. Du bør ikke bruke telefonen under lading: Det er klart dette er en av de dummeste mytene som finnes, men som mange anser som gyldige. Det er tydelig at det ikke er noen grunn til ikke å bruke terminalen under lading, så lenge vi husker at bruken vi bruker av den bruker batteriet når vi beregner de totale ladetidene.
  3. Hvis du lar telefonen lade over natten, blir batteriet skadet: Det skader det ikke fordi terminalene har et system der de tar belastningen de trenger. Det eneste du vil oppnå er nettopp å kaste bort energi unyttig. Men ingenting vil skje med batteriet.
  4. Lad telefonen bare når batteriet er tomt: Nok en grunnløs myte som faktisk er kontraproduktiv. Tilfeldig lading anbefales bedre enn lading fra bunnen av.
  5. Du trenger aldri slå av telefonen: slett ikke sant. For å optimalisere batteriet, anbefaler eksperter å slå av telefonen fra tid til annen i stedet for å alltid bruke midlertidige låser. Spesielt i de øyeblikkene vi ikke trenger det.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK