5 nye funksjoner på iOS 10 som gjør at du blir forelsket

iOS 10, den siste versjonen av Apples mobile operativsystem, fulgte med en veritabel rekke funksjoner, fordeler og funksjonaliteter for iPhone, iPad og iPod Touch.

Hos iPadizate har vi snakket flere ganger om funksjonene til iOS 10. Vi kjenner de hemmelige triksene, måter å optimalisere systemet på og til og med hva det trenger for å være perfekt.

Men i dag vil vi fokusere på utheving 5 interessante nyheter for iPhone og iPad som vil gjøre at du blir helt forelsket i iOS 10.

1. Juster blitslysstyrken

Blits

Takket være 3D Touch-alternativene i Kontrollsenteret med iOS 10 kan du fortsette å trykke på kameraets Flash-knapp for å endre lysstyrken til lav, middels og høy.

2. Rask tilgang til kameraet

Kamera

Mens du i iOS 9 måtte skyve fingeren fra den lille kameraknappen på låseskjermen for å aktivere kamera-appen, i iOS 10 kan du ganske enkelt skyve fingeren fra høyre til venstre hvor som helst på låseskjermen for å få tilgang til til kameraet og ta et bilde eller en video.

3. Prioriter nedlastinger

iOS 10

Hvis du har mange applikasjoner som lastes ned i iOS 10, eller oppdaterer, kan du nå bestemme hvilke applikasjoner du vil laste ned og installere først ved å holde fingeren på applikasjonsikonet.

4. Reaksjoner

TapBack

Hvis du har liten tid til å svare på en melding i iMessage, kan du velge å bruke TapBack-reaksjoner i stedet for å skrive svaret. Hvis du vil bruke iMessage-reaksjoner, dobbeltklikker du på en melding eller trykker og holder på den og velger alternativet ditt: Ok, Lik, Mislik, Latter, Utrop eller Spørsmål.

5. Samarbeidsnotater

Merknader

Et nytt iOS 10-alternativ vil nå gi deg muligheten til å dele notatene dine med andre brukere slik at de kan samarbeide i sanntid og redigere dem. For å gjøre dette, klikk på det nye samarbeidsikonet øverst i iCloud-mappen til Notes-appen.

Kilde | Digitale trender