5 Nye iOS-spill i App Store

En ny uke kommer mot slutten, og vi kommer tilbake med en ny samling av spill for iPhone og iPad. I denne anledningen, siden uken har gitt mye av seg selv, anbefaler vi 5 nye utgivelser i App Store.

Hold fast på iPad / iPhone, for noen av disse spillene er absolutt SPEKTAKULÆRE.

Niantic-Go-4-640x449

Er du klar? La oss begynne!

Hva er nytt i iGaming-verdenen i App Store

Batman: Arkham Underworld

Batman: Arkham Underworld har nylig ankommet App Store takket være Warner Bros, et av de mest suksessrike selskapene for iOS og Android. Spillet er basert på action og strategi, men det mest nysgjerrige av alt er at du vil ha muligheten til å kontrollere skurkerne og beseire Batman selv.

Batman: Arkham Underworld anmeldelse

Mikro maskiner

Micro Machines bringer de klassiske og morsomme lekebilene tilbake til iOS, i en utmerket mobiltilpasning, med forskjellige spillmodi, 60 biler å velge mellom, og til og med en online multiplayer-modus. Sterkt anbefalt!

Micro Machines Review

Pokemon go

Hva kan vi si om Pokemon Go som du ikke allerede vet? Det mest virale augmented reality-spillet for øyeblikket har allerede nådd App Store i Spania, og har forårsaket en oppblussing. Få alt!

Tips og hint til Pokemon GO

NBA Live Mobile

NBA Live Mobile er et basketballspill som har landet på iOS App Store for å kunne konkurrere med den “allmektige” NBA 2k16. Det er gratis, det har litt spektakulær grafikk, en akseptabel spillmekanikk og et utmerket spill.

NBA Live Mobile Review

Selvmordsgruppen

For å avslutte med denne samlingen av spill for iPhone og iPad, inkluderer vi Suicide Squad (filmens offisielle spill), ukens overraskelse. En overlevelses-FPS med fantastisk grafikk der du må bruke alle slags våpen og evner for å avslutte livet ditt.