5 nye iPad-spill i App Store

Hver uke kommer et uendelig antall spill for iPhone og iPad til App Store. Fra iPadizate liker vi å prøve den mest populære og interessante og deretter anbefale det beste til leserne våre.

Derfor har vi i dag bestemt oss for å lage en liten liste over 5 nye iPad-spill. Bare i går tilbød vi deg et utvalg av 5 legendariske klassikere fra App Store, men i dag var det på tide å innovere … Klar til å oppdage de siste iOS-utgivelsene?

De 5 nye og mest anbefalte iPad-spillene i App Store

Dragon Ball Z Dokkan Battle

Bandai Namco Entertainment har gitt ut det offisielle spillet Dragon Ball Z Dokkan Batle. Det er et kampspill der vi kan kjempe på etappene i den mytiske japanske anime-serien. Ganske godt egnet til mobile enheter, selv om vi har savnet noe kraftigere grafikk.

Tales From Deep Space

Tales From Deep Space er et spill av fantastisk og spektakulær grafikk som også gir oss en flott historie, full av eventyr og humor. Det er mye moro å spille på iPad, og uten tvil er det et av de mest suksessrike nye spillene på App Store.

Dexter: Hidden Darkness

Hvis du er tilhengere av den spennende Dexter-serien, vil du helt sikkert like dette gratis spillet for iPhone og iPad. Selv om vi i virkeligheten, og etter den rungende fiaskoen fra forrige Dexter-spill, forventet en annen tittel, mer dynamisk, mer spektakulær. Dette er det typiske spillet å søke etter objekter (mange florerer i App Store), finne ledetråder og løse forbrytelser. Men satt i et utmerket tema som perfekt gjenspeiler intrigene i Dexter-serienDen har til og med det originale lydsporet. Det begynner med den berømte serien “I kveld er det natt …”, vi får se hvordan den ender!

Denne krigen min

Denne krigen av meg kaster oss ut i den kaotiske krigens verden, men opplever handlingen fra sivile synspunkt i stedet for å se historien gjennom soldatene, helt motsatt av Valiant Hearts. Vi må overleve i en nådeløs kamp, ​​unnvike skarpskyteskudd og finne forsyninger.

Mission Impossible: Rogue Nation

Vi har tatt med spill for iPad fra anime-serier og psykologiske thrillere, men vi trengte ikke legge til noe relatert til hollywood-filmer, ikke sant? Vi vil anbefale Mission Impossible, det offisielle spillet som har nådd iOS før filmen åpnes på skjermene til alle kinoene.

Med dette kortet samling av nye spill for iPad Du bør ha nok til å ha en god og hyggelig tid gjennom denne uken. Imidlertid, hvis du har ønsket mer, inviterer vi deg til å besøke en stor liste over de beste spillene for iPhone og iPad. I tillegg kan du også spille av følgende video til oppdag det beste fra App Store fra dette 2015:

Hva synes du om alle iPad-spillene som vi har anbefalt i dag? Tror du noen andre titler mangler? Vi avventer dine meninger og forslag i kommentarene, på Facebook og på Twitter.