5 nye og morsomme gratis spill for iPhone og iPad

Noen ganger kommer fantastisk, kult og morsomt til App Store gratis spill for iPhone og iPadHvis du leter etter en av dem å laste ned og spille for øyeblikket, har du to alternativer: besøk dagens tilbud eller se på disse nye utgivelsene for iOS som vi anbefaler.

I denne anledningen bringer vi deg ingenting mer og intet mindre enn 5 gratis iOS-spill slik at du kan ha en morsom og morsom tid med Apple iPhones og iPads. Skal du savne det? Også, vi har samlet dem på video for å underholde denne publikasjonen. Vi håper du liker dem!

Blant de forskjellige gratis spillene i denne samlingen skiller man seg fremfor alt, det er The Path To Luma, vår favoritt. Hvilken likte du mest, gutter / jenter?

Nye helt gratis spill fra App Store

Deretter tilbyr vi deg nedlasting av hvert av de gratis spillene som vi ønsket å samle i videoen.

Fjellgeitfjell

Vi starter spilleturen vår med Mountain Goat Mountain, a perfekt match mellom Goat Simulator og Crossy Road. I dette morsomme spillet må vi kontrollere en fin geit gjennom kraner for å unngå hindringer og klatre så høyt som mulig på et uendelig fjell.

Blocky Raider

Vi fortsetter med en annen tittel som er veldig lik Crossy Road, Blocky Raider. Selv om mer enn lignende vil jeg definere det, i utgangspunktet, som en kopi, en plagiering. Men sannheten er at dets spill og utmerket tilsetning av nye farlige gjenstander Underveis gjør de Blocky Raider til et veldig underholdende gratis spill. Selv om ja, har vi savnet et godt lydspor for å livne opp spillene litt mer.

Mars Of Empires

Det neste spillet er March of Empires, eller Spanish Empire Struggle. Dette er en ny strategitittel utviklet av Gameloft som vi bare kunne teste der vi må konstruere og forbedre bygninger, lage og trene våre soldater og kjempe i episke kamper. Noen nye funksjoner er introdusert med hensyn til andre avdrag i sjangeren som spillknapper for kamp og sivilisasjonsvalg, noe vi allerede har sett i Age of Empires: Castle Siege for iPhone og iPad.

Stien til Luma

Neste kommer en av favorittene våre fra denne listen, vi snakker om “Veien til Luma”, et kreativt, nyskapende og originalt spill der vi må kontrollere et underlig vesen som tilhører Chroma-sivilisasjonen. Målet vårt vil være å gå gjennom nivåer med vår magiske pinne mellom forskjellige mini-planeter som løser gåter veldig bra designet mental God grafikk, gode kontroller, god spill, enkel spillmekanikk og et utmerket lydspor. Et pust av frisk luft i App-butikken.

Fallout Shelter

Til slutt, fra iPadizate, anbefaler vi et spill som sikkert mange av dere allerede vil kjenne, det er Fallout Shelter, en tittel som vi allerede har analysert i iPadizate og som vi må lage vårt eget atomskjerm for å overleve en apokalypse. Sterkt anbefalt!

Relatert artikkel | 5 nye spill for å ha det bra

Så langt er samlingen av dagens gratis iPhone- og iPad-spill. Som alltid inviterer vi deg til delta i kommentarfeltet for å anbefale flere iOS-smykker og vi oppfordrer deg til å abonnere på YouTube-kanalen vår og følge oss på sosiale medier.

Tabla de contenidos