5 nye spill som er verdt å laste ned på iPhone og iPad

App Store fornyes kontinuerlig hver uke og introduserer alle slags spill og applikasjoner. Nylig har noen bemerkelsesverdige titler kommet, og i denne artikkelen vil vi introdusere deg de mest interessante nye spillene for iPhone og iPad.

Nyhetene i App Store, denne gangen, bringer oss spill i forskjellige kategorier: action, skyttere, retrospill … Det er spill for enhver smak!

Uten videre, la oss begynne med dagens anbefalinger … Husk at du kan delta i kommentarene for å dele dine favorittspill med oss.

Titanfall: Assault

En av de viktigste lanseringene i App Store. Spillet har endret seg litt, men denne nye utbetalingen av Titanfall tilbyr kamper i sanntid, karakterforbedring og oppretting av angrepsgrupper. I tillegg har den egne klistremerker for iMessage.

Combat Squad – Online FPS

Vi fortsetter med en FPS med online flerspiller som tilbyr imponerende grafikk. Mange våpen å velge mellom, karaktertilpasning, 7 forskjellige spillmodi… Ah ..! Og jeg glemte det viktigste, det er et spill utviklet av skaperne av Counter Strike Online.

Cavefall

Cavefall er et spill av typen endeløs Der du må gå ned gjennom forskjellige grotter og fangehuller som unngår hindringer og eliminerer fiender. Du kan utføre kombinasjoner og samle tapte notater for å låse opp nye nivåer.

Hjemmearkade

Hvis du elsket å spille arkademaskiner i barndommen, er dette spillet spesielt utviklet for folk som deg. Home Arcade bringer sammen 10 retrospill inspirert av 80-tallet. Anbefales på det sterkeste!

SailCraft

SailCraft er et marine strategispel der spillere må delta i kamper med andre spillere. Det har opp til 60 forskjellige typer skip og veldig godt utført 3D-grafikk. Det er en slags modernisert “Sinking the Fleet”. En ekte perle for elskere av denne turnbaserte spillstilen.

Så langt har utvalget av de siste spillene som har nådd App Store. Hvilke av disse titlene likte du mest? Vi har allerede lastet ned dem!