contadores Skip to content

5 overbevisende grunner til å være på iOS

Hvis du er en vanlig besøkende i publikasjonene våre, vil du se at vi liker Apple, selv om vi av og til gir det litt glede. Den som skriver dette har brukt iOS i årevis, og som en nysgjerrig inveterat Jeg bruker vanligvis en Android-enhet når jeg kan.

Og tro meg, jeg gjør det med entusiasme fordi jeg ikke liker å gifte meg med noe. Hvem vet om jeg noen gang klemmer Martian ivrig, men er å være med Android en stund og jeg ender veldig fortaptSå mye at når jeg tar tak i iPhone igjen blir jeg lettet. Derfor, hvis du blir fristet til å hoppe, får vi se hva som er de tvingende grunnene til at du ikke forlater det.

Kilde: upash

Det kan interessere deg | 6 myter om din iPhone som du fremdeles tror

5 grunner til å være på iOS

iOS får all saften

Jeg mener at Operativsystemet til iPhonen din er designet for den telefonen spesifikk. Det var mye snakk om når iPhone 6 bare hadde 1 GB RAM og det var andre enheter som allerede hadde 4. Kunngjøringen fra Pirelli fra noen år siden kommer alltid til hjernen.

Kilde: AS avis

Faktisk vil iOS 12 kunne jobbe med iPhone 5s fra 2013, med de åpenbare begrensningene, men ja. Hvor mange telefoner fra det året klarer å bevege seg fritt?

Apps

Toppet på en bedre måte, har bestått strenge kontroller og med unntak av smertefulle unntak, gir de et attraktivt utseende. Siden iOS 11 er det også en glede å besøke den nye App Store, med sine anbefalinger og artikler. Ja, det inviterer deg til å investere i gode applikasjoner. Du kan også gjøre noe på iOS og gjøre det ferdig på Mac, eller omvendt.

Apple tar personvern på alvor

For Cupertino’s er det ingen spøk, faktisk samler den mindre brukerdata enn konkurransen og har hatt problemer med FBI for det. I tillegg til realiteten til dette faktum, synes Tim Cook å ta det veldig galla og ikke gjør kundedata til en valuta.

oppdateringer

manzana det er veldig produktivt når det gjelder å fjerne demEnten for å fikse en sikkerhetsoppdatering eller innlemme nye nyttige funksjoner. På Android telles oppdateringer og strekker seg over tid, så det kan ta måneder før du laster ned en.

intuitiv

De sier at iOS er operativsystemet for dårer. Jeg vet ikke hvor mye som er sant, eller jeg må være for dum. Hva jeg vet er at den er enkel å bruke og heldigvis har du flere og flere alternativer. Hva er ting som Apple har kopiert? Jeg vet ikke, om han har gjort det for å forbedre originalen, og langt på vei.

Helt sikkert

Det er skuff, jeg planlegger ikke å slutte å bruke iOS på kort sikt. Men, bruk det systemet som er mest behagelig for deg og du liker det mer. Heldigvis tenker ikke alle sammen. Så, leve iOS!

via | BGR