Uncategorized

5 Pokémon-apper som du kan installere på mobilen din

Pokemon go Det har blitt en suksess på kort tid, nettopp takket være det nye konseptet for spill som det implementerer i tillegg til andre typer aspekter. Sannheten er at den ennå ikke er tilgjengelig på Google Play Spania, selv om det er andre apper relatert til Pokémon. Så vi skal vise deg 5 Pokémon-apper som du kan installere på mobilen din.

For √łyeblikket er Pok√©mon Go bare tilgjengelig i to land, selv om spillets apk-pakke er blitt gjort tilgjengelig for alle, slik at hvem som helst kan installere den p√• telefonen sin og spille uten problemer.

Last ned Pokémon Go for Android

Pokémon Camp

En av Pok√©mon-applikasjonene som er tilgjengelige p√• Google Play, er Pok√©mon camp. Med denne applikasjonen kan du g√• inn i Pok√©mon-verdenen, en √ły hvor du kan gj√łre mange aktiviteter for √• bli den beste trener.

Bilde - 5 Pokémon-apper som du kan installere på mobilen din

Gjennom disse små aktivitetene vil du lære informasjon om Pokémon, få klistremerker, etc. Pokémon Camp er tilgjengelig i Google Play-appbutikken gratis.

Last ned Pokémon Camp for Android

nedlasting

Pokémon TV

Pokémon TV er en morsom applikasjon der du kan se videoer av Pokémon-eventyr med treneren Ash, Pikachu og andre venner. Du kan se innholdet offline, takket være det faktum at du kan merke det og lagre det på enheten din og se det når du vil, kan du evaluere kapitlene i tilfelle du liker dem mer eller mindre, etc.

Bilde - 5 Pokémon-apper som du kan installere på mobilen din

Hvis du ikke vil gå glipp av noe som blir lagt til, vil Pokémon TV også sende deg et varsel når interessant nytt innhold er lagt til appen.

Last ned Pokémon TV for Android

nedlasting

Wikia: Pokémon

Wikia: Pok√©mon er et annet program relatert til Pok√©mon som du kan finne p√• Google Play. Kanskje med ordet “Wikia” kan du finne ut hva det handler om, og faktisk er det en komplett Pok√©mon-guide der du kan f√• mye informasjon.

Bilde - 5 Pokémon-apper som du kan installere på mobilen din

Vi kan kalle det som Pokemon Wikipedia, som inneholder fullstendig oppdatert informasjon.

Last ned Wikia: Pokémon for Android

nedlasting

Pokémon fotoboks

Hvis du vil ha det veldig bra med vennene dine og er tilhenger av Pokémon, er dette applikasjonen din. Pokémon Photo Booth, som sitt eget ord indikerer, vil det tillate deg Ta bilder og rediger dem senere for å legge til morsomme temaer med Pokémon.

Bilde - 5 Pokémon-apper som du kan installere på mobilen din

Når du har tatt fotografiet, kan du tilpasse det til din smak ved å legge til effekter, tekster, farger og mange andre ting, som du deretter kan dele med hvem du vil. Pokémon Photo Booth er tilgjengelig på Google Play gratis.

Last ned Pokémon Photo Booth for Android

nedlasting

JCC Pokémon Online

Den siste anbefalingen v√•r hvis du liker Pok√©mon er √• pr√łve JCC Pok√©mon Online. Gjennom Pok√©mon-kortsamling som du kan f√• i l√łpet av spillet, kan du spille mot selve maskinen eller andre spillere for √• demonstrere dine ferdigheter og kunnskaper.

Bilde - 5 Pokémon-apper som du kan installere på mobilen din

Du vil kunne spille, utfordre og utveksle kortene dine med andre spillere, i tillegg til √• kunne tilpasse dem etter din smak og perfeksjonere ferdighetene dine til √• m√łte hver gang med spillere p√• h√łyere niv√•.

Last ned JCC Pokémon Online for Android

nedlasting Hva synes du om de forskjellige applikasjonene relatert til Pokémon som du kan laste ned for telefonen din?

Hvordan l√łse dine problemer med Pok√©mon Go

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK