5 RPG-spill du bør prøve på din iPhone eller iPad

IOS-appbutikken har en bred katalog med spill og applikasjoner, både for iPhone og iPad. Blant dem er en god del RPG-titler eller rollespill som gleder mer enn ett, og i dag bringer vi deg et utvalg med fem av disse spillene som ikke kan gå glipp av på iPhone eller iPad.

Rollespill eller rollespill er de der du må kontrollere en eller flere karakterer for å komme videre gjennom et episk eventyr. I dem må du kjempe mot orker, demoner, fjell og andre skapninger som vil krysse din vei.

RPG-spill for iPhone og iPad.

For det, du vil ha forskjellige elementer som våpen, rustning og forskjellige ferdigheter som du kan forbedre for å bli sterkere foran fiendene dine. Så la oss ikke underholde oss lenger, og vi kommer til å se flere RPG-spill som vi anbefaler å prøve på iPhone eller iPad, som du kan ha det gøy med.

Det kan interessere deg | Final Fantasy IX er nå tilgjengelig på iOS

5 morsomme rollespill du kan glede deg over på iPhone eller iPad!

Soda fangehull

Et av de morsomste og mest vanedannende rollespillene du finner i App Store. Soda Dungeon er veldig enkel å spille, og i den må du kjemp mot grupper av fiender i en turbasert modus, der du vil kjempe mot en sjef i et episk slag hvert 10. nivå. I bytte vil du kunne skaffe nye våpen, gjenstander, rustning og muligheten for å øke styrken til dine heltenes krefter.

Dash Quest

Dette er en forskjellige rollespill der du kan finne den perfekte blandingen av fantasy-action og uendelig løp. Dash Quest er et retrospill der du må kjempe i episke kamper mot mange fiender, og du vil også kunne forbedre og tilpasse karakteren din litt etter litt. Operasjonen er veldig enkel, siden den er basert på berøringsbevegelser.

Den grådige hulen

Hovedmålet med dette RPG-spillet er utforske en hule full av skurkene og bli levende inne i den for ikke å miste tyvegodset du har samlet. En annen måte du vil miste all skatten du har samlet, er hvis du bestemmer deg for å dra tilbake til byen og bare holde varer av høy kvalitet i varelageret ditt.

De siste vikingene

Dette spillet har også en retro luft, og hovedmålet er å få gjenopprette vikingenes gamle ære. Du må angripe og plyndre landsbyer for å skaffe ressurser og våpen, bygge skip og kjempe mot mytiske skapninger med stormakter.

Ekstreme jobber Kinght’s Assistant

Sist, men ikke minst, har vi dette spillet hvor du vil bli assistent for en veldig innbilsk ridder. Hovedmålet ditt er å samle tyvegods til ridderen, og du vil ha forskjellige alternativer for å oppdatere karakteren din og vær sterkere mot fiender.

Spor | PhoneArena

Tabla de contenidos