5 små tips Hver iOS 10-bruker skal vite

Har en ny iPhone 7 eller ha en iPad 2 i årevis, du vet ikke alt om Apples mobile operativsystem. iOS 10 skjuler alle slags skjulte funksjoner og funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen av programvaren.

Apropos skjulte funksjoner, i dag bringer vi 5 små tips som fullstendig endrer måten du bruker iPhone eller iPad på.

iphone-6-3d-touch-app-switcher-hero-e1443998099596-768x522

Vi har dekket alle slags triks om iOS 10 og de nye funksjonene på bloggen vår siden Apple introduserte programvaren i september. Men disse små tipsene er spesielt interessante …

Oppdag 5 nyttige triks for å forbedre iOS 10-brukeropplevelsen på iPhone og iPad

meldinger

  • Du kan dobbeltklikke på hvilken som helst melding i stedet for å holde fingeren for raskt å legge til en TapBack-reaksjon.

Post

  • Hold fingeren på ikonet for å komponere en ny e-post for å få tilgang til utkastene dine.

mapper

  • Bruk 3D Touch-funksjonaliteten ved å trykke fast på hvilken som helst mappe, og du kan se en liten meny som viser hvilke applikasjoner som har varsler.

iPhone-7-1-640x336

Låseskjerm

  • Bruk tredjeparts tastaturer på låseskjermen ved å trykke på Hjem-knappen for å låse opp enheten før du bruker 3D Touch i et varsel for å svare.

Safari

  • Hold fingeren på “+” -knappen for å få tilgang til en liste over alle nylig lukkede faner.

Det kan interessere deg | 10 iPhone- og iPad-berøringsbevegelser du kanskje ikke har kjent

Det er mange flere tips tilgjengelig i iOS 10, og litt etter litt vil vi forklare dem for deg. Delta gjerne i kommentarfeltet for å anbefale favoritttriks, tips og tips for iOS.

Forrige artikkelDeaktiver Hey Siri midlertidig med et overraskende triksNeste artikkelGoogle lanserer PhotoScan for iOS og Android

Redaktør for iPadizate siden 2014. Jeg anser meg som en elsker av fotografering, lesing, teknologi, sport og kino. Vi ses på Twitter!