5 tilbehør til Samsung Galaxy S5

Noen timer etter lanseringen av salget av den nye Samsung Galaxy S5, kan vi allerede få en rekke tilbehør til enhver tid for å følge den nye terminalen til Samsung.

Stort utvalg av tilbehør

Så for Samsung Galaxy S5 Vi kan finne etuier, kabler, høyttalere, minnekort, batterier, hodetelefoner, bilsett, etuier, brygger, ladere, skrivebordsmonteringer, skjermbeskyttere, etc.

Av alle av dem vil vi anbefale deg 5 tilbehør til Samsung Galaxy S5 som i forkant er hva du bør kjøpe for å ha en veldig komplett terminal.

deksler

For å ha en telefon med disse egenskapene er det nødvendig å kjøpe en skjede som beskytter Samsung Galaxy S5 mot uventede dråper og andre eksterne agenter.

Det beste av alt er den offisielle saken som Samsung tilbyr som lar oss se varslene våre uten å åpne omslaget til saken. I alle fall kan vi alltid velge en annen type deksel hvis vi vil ha det beskyttet.

Bilde - 5 tilbehør til Samsung Galaxy S5

Bilholder

Hvis du er en av de som ikke liker å bære telefonen i bilen i en pose, kan du kjøpe en bilfeste som lar deg ha telefonen festet til glassholderen.

Bilde - 5 tilbehør til Samsung Galaxy S5

Så du vil være oppmerksom på hva som skjer på mobilen din når du for eksempel bruker den som GPS eller hvis du ikke liker å ha den liggende inne i bilen.

Skjermbeskyttere

Noe viktig for telefonen hvis vi bruker den mye, og også ønsker å ha skjermen bedre beskyttet mot riper eller andre typer ting.

Bilde - 5 tilbehør til Samsung Galaxy S5

Disse typer beskyttere legger til et ekstra lag på skjermen for å unngå små hendelser som en liten riper eller litt mer.

Vi minner om at disse beskyttelsene ikke er mer enn plastbånd som er limt på skjermen og at de er ganske tynne.

Håndfri sett

De Håndfrie sett De er også veldig nyttige hvis du er en person som jobber mye og knapt har tid til å svare på samtaler eller andre ting.

Bilde - 5 tilbehør til Samsung Galaxy S5

Minnekort

Dette tilbehøret vil også være ganske nyttig hvis du har mange filer på terminalen og trenger ekstra plass.

Bilde - 5 tilbehør til Samsung Galaxy S5

Selv om smarthonen gir 32 GB intern plass på det meste, er det alltid godt å ha mer lagringsplass for bilder og annet innhold.

Samsung Galaxy S5 tilgjengelig fra i morgen

Vi minner om at hovedoperatørene som Movistar, Vodafone, Yoigo og Orange Samsung Galaxy S5 vil være i salg fra 11. april.

Den røde operatøren har for eksempel to eksklusive modeller, Galaxy S5 32 Gb og Gullfargen.

Så hvis du planlegger å kjøpe denne smarttelefonen, bør du kjøpe noe av tilbehøret til Galaxy S5 som vi har anbefalt.

Tabla de contenidos