5 ting du kan gjøre med iPhone X Animojis

Den nye iPhone X har en rekke attraksjoner som vender mot forbrukeren. Den har en totalrenovert design sammenlignet med tidligere generasjoner, med en OLED-skjerm som dekker hele fronten på enheten og kraftig reduserte sidekanter. Men i tillegg tilbyr iPhone X noen eksklusive nyheter i programvaren.

En av de mest interessante funksjonene i tiårsdagen iPhone X-programvaren er Animojis. Animojis er, som navnet antyder, animerte emoji som er basert på brukernes ansiktsuttrykk ved hjelp av Face ID-funksjonen.

Animojis-applikasjonen i iMessage for iOS 11 bruker Face ID 3D-sensormoduler til Spor og følg omfattende og svært nøyaktige alle ansiktsuttrykk å gjøre disse bevegelsene til animerte emojis.

Det er morsomt, men iPhone Xs Animojis vil være den forskjellige funksjonen for forbrukerne. De er veldig morsomme å bruke, og lar deg dele følelser og følelser mer effektivt.

Siden Gizmodo har de allerede hatt en hyggelig mulighet til å bruke Animojis fra iOS 11 på en iPhone X, og har ønsket å dele 5 ting du kan gjøre med dem. Vil du bli med oss ​​for å finne ut av det?

1. hviskende virale RAP-sanger

2. Del de morsomste setningene fra TV-serier

3. Bli en ekte Popstar-kylling

4. Skjell ut vennene dine som en magisk enhjørning

5. Avslør oppfylte formål med 2017

Å spille med Animojis-funksjonaliteten på iPhone X med iOS 11 blir veldig morsomt. Tenk at du kan bringe iPhone-en nærmere TV-høyttalerne mens du imiterer ansiktsuttrykkene til favorittkarakterene dine fra den mest populære serien, og gi dem formen til emoji du ønsker. Også, sannsynligvis Apple oppdaterer Animojis med flere emojis gjennom fremtidige iOS 11-oppdateringer.