5 ting du må gjøre før du selger iPhone for å kjøpe iPhone 5S

Selv om den neste Apples presentasjon er allerede bekreftet for 10. september, Cupertino-selskapet har foreløpig ikke indikert hvilke enheter vi kan se i det. Uansett, det vi er tydelige på er det faktum at iPhone vil treffe markedet, og det er mest sannsynlig at den er i versjonen av oppdateringen av sin nåværende generasjon, Iphone 5s; og lavprismodellen, Iphone 5c. Imidlertid skal vi i dag ikke snakke om flere rykter eller lekkasjer, men heller praktiske råd når det gjelder å få en ny telefon, spesielt hvis du for tiden har en iPhone og vil selge den for å få penger for den.

Selv om det beste alternativet uten tvil er å finne en privatperson som er villig til å betale for det mer enn hva de vil betale deg i butikker dedikert til brukthåndverdenen, må du huske at også manzana Den har til hensikt å lansere sitt terminalkjøpsprogram fra tidligere generasjoner i den allerede kjent som fornyelsesplanen. Men det vi skal til er tipsene om å selge telefonen din, uansett til hvem uten å stille din sikkerhet, dine data eller avsløre iTunes Store-kontoen din.

5 ting du må gjøre før du selger iPhone for å kjøpe iPhone 5S

Lag en sikkerhetskopi av enheten din: Enten det er en digital kopi i skyen, eller på enheten din eller den fysiske harddisken, er det det viktigste å unngå å miste dataene vi har på iPhone-terminalen, og at vi så vil gå til den nye smarttelefonen når vi har den i hånden.

Slå av iMessage: dette betyr at den som kjøper telefonen ikke har tilgang til kontodataene dine, og selv om når du sletter dem alle burde vært slettet, er det å foretrekke å sjekke dette alternativet for sikkerhet. Du finner det under Innstillinger i fanen Meldinger.

Fortell Apple om salgstransaksjonen: du må logge på med dataene dine i Apple support-delen, og når du har lastet inn enhetene dine må du klikke på Avbryt registrering. Med dette vil den ikke lenger være din, og samtidig vil Apple-kontoen din frigjøres fra den med alt det betyr.

Reboot: Ta ut SIM-kortet og gjør en fullstendig tilbakestilling av terminalen for å unngå data fra den. Når du skal selge det, beholder du selvfølgelig kortet ditt. (Det virker dumt, men noen glemmer dette)

jailbreak: Hvis du allerede har gjort det på din egen iPhone-terminal, kan du prøve å ikke deaktivere den ved å starte på nytt med iTunes som fjerner den fullstendig. I mange tilfeller er det brukere som er villige til å betale et pluss for en iPhone med dette alternativet. Så før du går videre til dette trinnet, bør du spørre kjøperen.