5 ting du må vurdere for å tilpasse applikasjonen din til utformingen av iOS 7

5 ting du må vurdere for å tilpasse applikasjonen din til utformingen av iOS 7

Apple er i ferd med å lansere den endelige versjonen av iOS 7. Hvis alt fortsetter i følge ryktene, er det nye mobile operativsystemet til epleselskapet vil være tilgjengelig for alle 18. september. Som du allerede vet, har det nye systemet gjennomgått en fullstendig redesign som ifølge Apple vil gjøre opplevelsen av å bruke enhetene våre enklere, mer nyttig og morsommere.

iOS 7

Men for utviklere er spillereglene i ferd med å endre seg med det nye brukergrensesnittet som iOS 7 bruker, med en ny design og et nytt forhold mellom brukeren og enheten. Hvis du er en utvikler og ønsker å tilpasse applikasjonene dine til den nye Apple-stilen, skal vi prøve å kommentere 5 punkter du bør huske på. La oss gå dit!

enkelhet

ios-7-enkelhet

Hvis du har sett teasers iOS 7 eller bruker beta-versjonen som er tilgjengelig akkurat nå, har du kanskje lagt merke til at Apple har økt sin lidenskap for enkelhet. Den generelle designen er renere Og ikonene for applikasjonene og grensesnittene har et design uten komplikasjoner. Med andre ord kan oppsett som passer til iOS 6 og brukte tunge graderinger og skygger virke klumpete i det nye systemet. Dette betyr ikke at alle applikasjoner må reprodusere Apple-stilen, det er mange måter å få et program til å se innovativt ut.

lag

multitasking-ios-7

Apple har tatt i bruk en mer kompakt lagdelingsopplevelse i de originale applikasjonene. Fordelene ved å bruke lag inkluderer brukereffektivitet og en følelse av dynamikk, så det å holde seg relevant for det nye operativsystemet kan også være en unnskyldning for å oppdatere brukergrensesnittet vårt. Å bruke lag betyr imidlertid ikke å gå opp i vekt, startskjermen skal være lys og åpen.

interaktivitet

ios-7-interaktivitet

Apple har lagt vekt på redusere avhengigheten av apper for å øke interaktiviteten mellom native applikasjoner. En av fordelene med iOS 7 er at det vil øke synligheten og tilgjengeligheten til applikasjonene, det er derfor lurt å ta hensyn til hvordan applikasjonen vår kan få kontakt med omgivelsene dine.

Dette kan bety med vilje la hull i funksjonaliteten, hull som en annen applikasjon kan fylle (gir større spesialisering), eller vær klar over hvordan applikasjonen vår kompletteres av andre.

Forblir tro mot designet vårt

grensesnitt-ios-7

Tilpasning av applikasjonen vår til iOS 7 betyr ikke at vi må ofre dens personlighet. Utformingen av applikasjonen vår må være gjenkjennelig i forenklede farger, ny hud og påføringslag. Ånden i applikasjonen vår skal ikke gå tapt i oppdateringen.

Endringer

ios-7

Selv om det nye operativsystemet lover å være veldig spennende, betyr ikke det at vi må endre applikasjonene våre. Og mens de kommenterer The Next Web, mens en feilaktig endring kan være bra hvis du lærer noe, kan en mislykket anmeldelse, kun motivert av utgivelsen av et nytt operativsystem, ende med å gjøre mer skade enn godt. Som de sier: “Hvis noe fungerer bra, hvorfor røre det”.

Mens utviklere og designere avslutter detaljer, tilbyr det nye systemet en serie med “regler” som tredjepartssøknader kan ha nytte av. Så du må være på vakt og se hvordan favorittapplikasjonene våre ser ut i høst.

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?

Vil du følge Keynote live med oss?

Se Keynote LIVE med iPadizate