contadores Skip to content

5 ting iOS 12 skal kopiere fra Android P

I ettermiddag har Google presentert den nye versjonen av sitt mobile operativsystem, Android P, under I / O-utviklerkonferansen 2018. Det er en konferanse full av overraskelser, men de mest interessante detaljene har kommet fra hånden på den nye Android P2 DP2.

Den nye versjonen av Android har kommet med enorme mengder nyheter, og noen av dem kunne ikke gjøre noe galt for iOS-brukere … Vi vet at Apple planlegger å presentere iOS 12 i juni 2018 på WWDC, så vi har tenkt på å dele de Android P-funksjonene som også bør komme til iOS 12.

Til å begynne med vil Apple bare fokusere på å forbedre ytelsen til systemet i iOS 12. Men dette betyr ikke at selskapet til det bitte eplet ikke kommer til å innlemme den rare novellen både på et funksjonsnivå og på et designnivå. Det er som det er, dette er noen av Android P-funksjoner vi ser frem til å inkorporere Apple på ditt mobile operativsystem for iPhone, iPad og iPod touch.

Det kan interessere deg | iOS 12: utgivelsesdato, kompatible enheter og mer

5 Android P har iOS 12 behov

Differensiell volumkontroll

Ved mange anledninger klager vi på påkjørselen til HUD for volumkontrollen i iOS, når faktisk den nye Android-sidevolumkontrollen er større og tar mye mer plass på skjermen. Imidlertid gir denne ulempen mange fasiliteter for Android P-brukere, og det er at de nå vil kunne kontrollere volumet på forskjellige aspekter av enhetene dine: samtaler, avspilling av innhold, vibrasjoner, Bluetooth-enheter … Alt tilgjengelig fra ett sted og uten å måtte ha tilgang til Innstillinger som i iOS.

Kunstig intelligens i Google Photos

Fra Google ønsket de å løfte frem innsatsen til utviklerne innen sektoren for kunstig intelligens. I Google Photos-applikasjonen vil Android P-brukere nå ha muligheten til det del bilder med personene som er til stede i bildene med et enkelt trykk på skjermen. I tillegg kan de også retusjere fotografier med kunstig intelligens. På denne måten kan de konvertere et gammelt svart-hvitt fotografi til et mer aktuelt fargebilde, og omvendt, og fremheve innholdet i fargefotoet.

Adaptivt batteri

Uten tvil er en av de mest interessante funksjonene til Android P det adaptive batteriet. Denne funksjonen tillater brukere Begrens batteribruk av apper du ikke bruker regelmessig. På denne måten spares en god mengde batteri hele dagen. En funksjon som gir opptil 30% mer batterilevetid. For sin del viste det seg at iOS 11 ga mange batteriproblemer siden den første utgivelsen, så det ville være en funksjon å ta hensyn til i møte med landing av iOS 12.

Smart skjermrotasjon

En annen funksjon som har fått oppmerksomheten vår mest, til tross for dens enkelhet, er den intelligente skjermrotasjonslåsen. Når en bruker velger alternativet å blokkere skjermrotasjon, med Android P vil de ha muligheten til å låse opp denne funksjonaliteten på nytt takket være en liten knapp som vises i nedre høyre hjørne når du plasserer enheten din i en annen posisjon (horisontal eller vertikal).

Plassering i bygninger

I iOS 11 integrerte Apple en ny funksjon i kartprogrammet for å legge til interiørkart i kjøpesentre og flyplasser. Det er absolutt en veldig nyttig funksjonalitet, men det tar lang tid å nå alle land. Også, det er mange andre bygninger der det ville være flott å se din beliggenhet på kartet: restauranter, butikker, butikker … Fra Google vet de det, og av denne grunn har de forbedret systemet sitt, slik at Google Maps fortsetter å være den ledende appen i sektoren.

Helt sikkert…

De nye Android P-funksjonene som Google har avduket ved I / O 2018 er rett og slett spektakulære. Imidlertid er det mange andre funksjoner som vi aldri vil godta å innlemme i iOS 12. Som for eksempel intuitiviteten og minimalismen i designen.

Kan du forestille deg Material Design på din iPhone eller iPad? Hvilken galskap! På den annen side er det også interessant å påpeke alle de Android P-nyheter som har blitt inspirert av iOS 11 for eksempel rask redigering av skjermbilder, design med avrundede hjørner, sirkulære ikoner, rask respons i varslinger …