Ikke engang tenke på å installere iOS 12.1 beta hvis du vil ha en iPhone XS

5 ting som gjør iOS 12 bedre enn iOS 11

iOS har forbedret seg kraftig siden starten. Siden iOS 7 har Apple tatt med nyttige og interessante funksjoner som har fått brukerne til å ikke være avhengige av metoder som Jailbreak for å få dem. Operativsystemet er imidlertid fortsatt ganske lukket sammenlignet med Android. Og dermed, hvis det er noe vi ikke likerVi må vente på at Apple slipper en ny oppdatering for å se om den endres.

Dette har også fortsatt å skje med iOS 11, og inntil den tolvte store iOS-oppdateringen er blitt avduket er det funksjoner som ikke har endret seg. Vil du vite hva ting i iOS 12 er bedre enn forgjengeren? Fortsett å lese.

Grupperte varsler

Varslingssenteret var ute av kontroll til Apple fikset det i iOS 12. Hver melding eller varsel okkuperte en egen boble til de gruppevarslerne har kommet. Denne funksjonen gjør at advarslene eller varslene fra den samme appen skal grupperes sammen og ikke vises separat.

Men det er ikke alt. Når vi skyver et varsel til venstre, kan du administrere oppførselen din. For eksempel kan vi slå av alle varslene om appen, eller la dem komme, men uten å høre varslingssenteret.

Disse funksjonene var allerede tilgjengelige på Android det er iOS 12-funksjoner som ikke er tilgjengelige i Google-systemet.

Tilgang til Kontrollsenter på iPad enklere

Etter å ha dispensert med den fysiske startknappen har iPhone X måttet ty til berøringsbevegelser for å utføre visse handlinger for eksempel å lukke apper. Disse bevegelsene er de samme som nå når iPad, men forbedret.

Og er det, Med iOS 11 ble iPad en verdig motstander av bærbare datamaskiner. Takket være en fornyet Dock tilgjengelig fra alle apper, er multitasking mye enklere. Bare sveip nedenfra for å tilkalle det.

Imidlertid brukes den samme bevegelsen for å vise Kontrollsenteret mens du er i en hvilken som helst app. Så i iOS 12, vi kan distribuere den ved å skyve fra øvre høyre hjørne.

Fyll ut passord automatisk i tredjepartsapper

Passordledere har blitt veldig populære de siste årene. Å ha et sted å lagre og generere veldig sterke passord er utvilsomt veldig nyttig. Problemet med disse passordene er at de vanligvis er lange og vanskelige å huske, fordi de kombinerer store og små bokstaver, tall og andre tegn.

Dette, lagt til det faktum at iOS 11 ikke tillater autofullfør passord i tredjeparts apps og tjenester, gjør vi må sjekke dem hele tiden. Heldigvis ender dette i iOS 12.

Den siste versjonen av iOS tillater det autofyll passord i ikke-Apple-programvare, en funksjon som også vil bli støttet av passordbehandlere som 1Password og LastPass. Et røverkjøp!

Fyll ut engangspassord automatisk

Engangspassord er en metode for sikkerhet mye implementert i tjenester som blant annet Amazon, Google og Twitter. Du mottar en tekstmelding på mobilen din med en kode som du må angi på plattformen for å få tilgang til profilen din, og dermed unngå hacks.

På grunn av fortrolighetsproblemer, Apple lar ikke tredjepartsapper få tilgang til tekstmeldinger på iPhone. Derfor, når vi mottar den, må vi memorere den før vi introduserer den, noe som er en plage. Men dette er over i iOS 12.

Når vi mottar en melding som inneholder et engangspassord på iOS 12, koden vil bli foreslått umiddelbart av QuickType.

Det kan interessere deg | Hvordan nedgradere fra iOS 12 til iOS 11

Rapporter spam-anrop

I Spania var det en tid da telemarketers (blant andre) pleide å ringe ofte for å gi tilbud, spesielt i rare tider. Disse situasjonene har roet seg litt, men for noen mennesker er de fortsatt det daglige brødet, selv i andre land.

iOS 12 inkluderer en utvidelse for å rapportere denne typen samtaler og meldinger fra Innstillinger.

Og du, Hva andre vil du ha forandret i iOS 12? Du kan legge igjen din mening i kommentarene.