Uncategorized

5 tips som gjør din jailbroken iPhone raskere

5 justeringer som vil gjøre jailbroken iPhone raskere 5 tips som gjør din jailbroken iPhone raskere

icleanerpro

Sannsynligvis kan brukere som har fengslet brudd i terminalene, skryte av mange flere alternativer enn de som ikke har denne pakken installert, noe som betydelig endrer alle funksjonene som Apple blokkerer som standard i mobilterminalene sine. I dag skal vi til lærer deg hvordan du kan dra nytte av Cydia for å gjøre iPhone-en raskere.

5 justeringer som gjør din jailbroken iPhone raskere

  1. NoSlowAnimations: Et annet av de nye funnene vi har elsket, og som utvilsomt gir mye for alle brukere, men mer spesielt for de som har eldre terminaler. Den er fra BigBoss, gratis, og siden vi har viet en komplett artikkel til den, inviterer vi deg til å få tilgang til den for å finne ut mer om den.
  2. iCleaner Pro: Hvis du er en av dem som elsker rengjøringsapplikasjonene til søppel som samler seg i terminalene, programmer som etterlater et merke og sikrer slettingsalternativer, vil du elske det. Den fortsatte bruken sikrer selvfølgelig at din jailbroken iPhone kjører mye raskere. For øyeblikket finner du den i betaversjon i exile90-depotet.
  3. HiddenSettings7: Vi dedikerer et komplett innlegg til det på bloggen vår. Den lar deg oppdage mange skjulte alternativer for iOS 7, og noen av dem gjør at terminalen har en høyere ytelse. Av de mest anbefalte av alle Cydia. Helt gratis i BigBoss depot.
  4. FakeClockUp: Blir å øke generisk hastighet og bedre ytelse i alle jailbroken iOS 7-applikasjoner uten å endre prosessorens klokkehastighet levert av produsenten, bedre kjent som prosessen med overklokking. Det har ingen innvirkning på batteriet og kan lastes ned fra hitoriblog-depot.
  5. Nitrous: I dette tilfellet hva det gjør er å gjøre nettleserne som ikke alltid fungerer så bra som vi ønsker på iPhone, for eksempel den velkjente Chrome, mye raskere. At hvis det i dette tilfellet er betalt. Det koster $ 0,99, og du finner det i BigBoss depot.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK