5 triks for å få mer ut av BBM (BlackBerry Messenger) for iPhone 5 og 5s

Triks for å få mest mulig ut av BBM for iOS

BlackBerry Messenger (BBM) har vært tilgjengelig for iOS og Android i noen måneder i App Store. Mange av oss tror det appen var for sent, men det ser ut til at brukerne liker det og tilsynelatende mer enn 60 millioner mennesker har lastet ned den (Mange utviklere vil gjerne kunne si det om appene deres).

Som mange andre direktemeldinger, er bruken enkel det er noen innstillinger og funksjoner som kan gå upåaktet hen, men at det er interessant og veldig nyttig å kjenne dem.

Her viser vi deg en serie med tips for å få mest mulig ut av BBM for iOS. Gå for det!

Se raskt BBM-PIN-koden

consult-pin-bbm

BBM legger ikke direkte til kontaktene på agendaen til vår iPhone som kontakter til tjenesten. Dette er for andre apper. Hos BBM er det vi som må legge til hver kontakt og for dette er det nødvendig å kjenne PIN-koden til hver person.

PIN-koden er en alfanumerisk kode som identifiserer hver bruker. Det er ikke lett å huske det, men heldigvis er det veldig enkelt å konsultere det på enheten vår.

Den raskeste måten å se PIN-koden vår i BBM for iOS er å klikke på profilbildet (øverst til venstre) i hvilken som helst del av appen. På denne måten får vi tilgang til PIN-koden og også en knapp som lar oss kopiere den direkte til iOS-utklippstavlen, for å lime den inn i hvilken som helst app.

Inkluder en tilpasset statusmelding

bbm-custom-state-melding

BlackBerry Messenger lar oss etablere en personlig kontaktmelding. På denne måten vil alle vennene våre vite hva vi gjør, eller ganske enkelt, vi kan sette en frase som vi liker eller lignende.

For å konfigurere statusmeldingen til profilen vår i BBM, må vi få tilgang til profilen vår ved å tappe på bildet som vises over til venstre. Når du er inne, klikker du på “Stat“Og i feltet som heter”Status melding“Vi kan skrive hvilken tekst vi vil ha.

Endre oppsettet for kontaktvisningen

view-contact-bbm

Du kan endre utformingen av kontaktvisningen. Det er to alternativer: rutenett eller liste. Som standard er rutenettkonfigurasjonen konfigurert, men hvis vi foretrekker en listevisning, må vi endre konfigurasjonen.

For å gjøre dette må vi klikke på knappen “︙” og en gang inne gå til Innstillinger – Kontaktdesign og velg ønsket alternativ.

Skjul handlingsfelt for tastatur

barra-accion-bbm

BBM-tastaturet har en funksjon som heter: action bar. Denne linjen gir oss direkte tilgang til visse funksjoner: legg ved en fil, send en kontakt, etc, etc …

Hvis vi ikke liker dette alternativet, kan vi enkelt deaktivere det. For dette må vi få tilgang til menyen “︙” og en gang inne gå til Konfigurasjon – Innstillinger og deaktiver alternativet: “Vis handlingslinje for tastatur

Skjul statusoppdateringer for en kontakt

Det er alltid noe kontakt som misbruker statusoppdateringer, og dette kan være litt irriterende. Heldigvis har BlackBerry tenkt på det og tillater det skjul oppdateringer fra en spesifikk kontakt. For å gjøre dette må vi gå til vinduet Oppdateringer, trykke og holde inne oppdateringen av kontakten som vi vil skjule og klikke på knappen “Gjemme seg”Det vil vises.

Last ned BBM for iPhone

Hva synes du om disse triksene for BBM (BlackBerry Messenger)? Det kan ikke benektes at de virkelig er nyttige. Har du fortsatt ikke lastet ned meldingsklienten? Ikke nøl, det er nå tilgjengelig for BlackBerry, Android og selvfølgelig iOS.