contadores Saltar al contenido

5 triks for Google Hva du trenger å vite

Lanseringsdagen for Google Allo er allerede kommet, og er nå tilgjengelig i den spanske App Store. Et av de viktigste triksene til Google Allo er Google Assistant, et alternativ der du ved bruk av visse nøkkelord kan få tilgang til flere og interessante funksjoner.

Vi anbefaler deg | Google Duo vs FaceTime, ingenting kan ta sete for Apple

Selv om appen fremdeles har noen ting å fullføre, I denne artikkelen lar vi deg fem triks som du vil gjøre Google Allo mye mer nyttig med, den nye direktemeldingsapplikasjonen.

Triks nr. 1 | Vil du ikke glemme passordene dine?

Google Allo Password Cheats

En av fordelene som Google Allo har mot sine rivaler, er å kunne bruke den som assistent. Assistent kan gjøre en rekke ting for deg, enten det er å finne en restaurant eller huske et passord.

Det kan interessere deg | 5 grunner til at du bør bytte til iOS og forlate Android

For eksempel, Hvis du vil at Google Allo skal huske passordet ditt, kan du bruke et av dets mange triks. Bare følg disse instruksjonene:

  1. Fra Google Allo skriver du inn Assistentprat.

  2. Skriv i chatten “Mitt Facebook-passord er ______”, Vil Google Assistant lagre passordet for deg, og kan gi deg det senere.

Hvis du vil huske det senere, må du bare spørre Google Allo “Hva er mitt Facebook-passord?”, Og appen vil ta vare på alt annet.

Triks nr. 2 | Google Allo tar deg til å spise!

Google Allo jukser

Kanskje har det noen gang skjedd med deg at du vil ut å spise med noen og Når du søker etter restauranter på Google, får begge forskjellige resultater, noe som gjør det nesten umulig for dem å bli enige. Vel, med Google Allo er det ikke lenger et problem.

Vi anbefaler deg | Siri Ring og send meldinger på WhatsApp med den siste oppdateringen

Bare ved å bruke kommandoen “@Google Vis meg restauranter i nærheten” under en samtale, vil Google Allo vise en liste alternativer som du kan se i chatten din, så vel som personen du snakker med.

Du kan til og med angi type mat (meksikansk, italiensk, kinesisk …) slik at Google Assistant filtrerer resultatene. Ganske nyttig, ikke sant?

Triks nr. 3 | Vil du høre en spøk?

Google Allo Joke Juksekoder

Du har helt sikkert vært i de midnatt døde øyeblikkene der vennene dine allerede sover, og du har ingen å distrahere deg med. Google Allo kan gjøre ventetiden din mindre tung takket være vitsene hans –De er ennå ikke tilgjengelige på spansk–. Alt du trenger å gjøre er å skrive noe som “Fortell meg en vits” i Google Assistant-chatten, og dette vil fungere.

Triks nr. 4 | Google Allo med lokasjonstjenester

Triks Google Allo Location

Det kan interessere deg | Slik svarer du meldinger fra låseskjermen i iOS 10

Er du på et nytt sted, eller vil du vite hvor er den restauranten som alle snakker om? Med Google Allo vil du ha det om et øyeblikk. Du må bare spørre ham hvor er nettstedet, og etter noen sekunder svarer applikasjonen med informasjonen, og med flere måter å få tilgang til den på.

Også, Du kan også be om annen informasjon av interesse om nettstedet den du spør om.

Triks nr. 5 | Med Google Allo vil du ha alt i tide

Google Allo-påminnelsestriks

Et av triksene fra Google Allo er at det også kan fungere som en påminnelse. Alt du trenger å gjøre er å be ham minne deg om hva du vil gjøre – for øyeblikket bare på engelsk, men snart kommer den som er tilgjengelig på spansk. For eksempel “Påminn meg om å kjøpe ris”. Når jeg spør deg når du vil at jeg skal huske deg, må du bare svare med tiden og dagen, og den blir fikset i kalenderen din.

Google Allo iOS jukser

Vi anbefaler deg | IOS 10 Merknader: Hvordan dele, redigere og samarbeide i sanntid med andre

Uten tvil er Google Allo en av de store spillene av “Big G” for å komme inn i kommunikasjonsfeltet. Fra iPadizate vil vi informere deg om denne nyttige applikasjonen, som i tillegg til å fungere som en messenger, også har veldig interessante tilleggsfunksjoner.

Vi håper at disse triksene for Google Allo har vært nyttige! Sikkert kan du få mye mer juice fra applikasjonen med dem.

Har du allerede prøvd applikasjonen? Fortell oss om opplevelsen din med Google Allo i kommentarene!