contadores Skip to content

5 ubehagelige overraskelser vil du finne hvis du bytter fra iOS til Android

Android vs iOS
iOS er vårt foretrukne system, det er mye mer enn klart, selvfølgelig er det ikke perfekt, mer vil mangle. iOS har noen få feil som sikkert kan forbedres, og selv om en noe fanatisk server for eplet mener at å ha sperret muligheten for å overføre sanger fra iPhone til PC er en sikkerhetsforbedring som Android mangler, betyr ikke det at det ikke var noen feil.

Men selvfølgelig er det alltid mennesker som blir opprørte med fem problemer, for eksempel at iOS ikke kan endres (noe jeg aldri personlig har gjort med Android), og basert på disse problemene ønsker de å migrere fra iPhone-en til en Android-telefon (sannsynligvis kinesisk, fordi de er i priskvalitet de beste).

Hva betyr dette? Hvis det er folk som bestemmer seg for å gå fra sin fantastiske iPhone på minst 750 euro til en enkel Android-telefon på minst 150 euro, betyr det at Google-operativsystemet (Internett-søkemotor, jeg har koblet den til deg) gjør noe fint. Så for å dempe denne bølgen av migrasjoner fra iPhone til Android, vi kommer til å lage en liten samling av veldig ubehagelige overraskelser at du vil finne om du bytter fra iOS til Android, og jeg sier ikke det, Reddit-brukerne selv sier det.

Les dette før du selger iPhone 7 for mindre enn hva det kostet deg

Jeg gjentar at jeg liker iOS og Jeg har ikke hat for Android. Hvert operativsystem har sine fordeler og ulemper, men til tross for at Android har mange gode ting, vi skal bare fortelle deg ulempeneDermed påvirker en subjektiv visjon av systemet og på denne måten ikke din endelige beslutning.

oppdateringer

iOS 10 vs Android
Kanskje iOS ikke er veldig tilpassbar, men Når det er en ny versjon av systemet, kunngjøres det med stor fanfare, slik at hver siste person med en iPhone ender opp med å oppdatere til den nye versjonen. På den annen side er Android ganske diskret med sine nye versjoner. Men ikke bare det, avhengig av hvilken mobil du har, vil du bli overrasket over å vite det det er ingen måte å oppdatere til den nyeste versjonen av Android, slik at du sitter fast i en utdatert firmware med mobilen din for 700 euro.

Vi snakker ikke om det i begynnelsen hvis de kan oppdatere slutten om noen år støtte, vi snakker det støtten er begrenset fra starten. Og for telefoner som oppdateres, vil de bare få oppdateringer i omtrent 2-3 år, mens iPhones støttes i 4, 5 eller til og med 6 generasjoner av telefoner.

Sikkerhet

Android vs iOS
At du bare får tilgang til iPhone via iTunes når du bruker en datamaskin, er ikke et innfall fra selskapet, er en sikkerhetsfunksjon som Android mangler. Android er hovedmålet for hackere for det enkle faktum at det er lettere å hacke, det påvirker også det nye sikkerhetsoppdateringer kan ikke installeres fordi de ganske enkelt ikke er kompatible med eldre telefoner. Apple legger imidlertid all sin innsats og engasjement i at folk oppdaterer telefonene sine, på denne måten forblir iOS alltid nesten ugjennomtrengelig.

Android-telefoner følger Apple

Android vs iOS
praktisk talt alle Android-telefoner er på bunnen av Apple. Kanskje lager noen selskaper en mer nyskapende komponent som ikke eier (eller bruker) Apple, men i design, materialer og mange funksjoner kopierer de alltid Apple.

Uten å gå lenger, har Meizu Pro 6 Plus kvitt seg med de tradisjonelle navigasjonsknappene som Android alltid har brukt, og bare etterlatt Hjem-knappen. Selv i denne samme mobilen har klart å innlemme et funksjonelt 3D Touch, akkurat som Apples.

Verre service og teknisk support

Android vs iOS
Er mobilen din ødelagt? Betal for reparasjonen, og innen en periode på 1 til 7 dager kan du gå og finne den. Android-brukere vet absolutt hva dette er. Hvis din iPhone går i stykker, må du selvfølgelig betale for reparasjonen, men hvis du går til Apple Store, vil du se hvordan de gjør alt for å reparere den akkurat der og få deg til å føle deg komfortabel. Mange ganger, Hvis din iPhone er under garanti eller Apple Care-beskyttelsesplanen dekker deg, kan de gi deg en ny mobiltelefon og etterlate den skadede.

Hvis du bestemmer deg for å reparere Android-telefonen din i en uoffisiell butikk, kanskje de også setter uoffisielle komponenter. Noe som betyr at den erstattede ødelagte skjermen kanskje ikke er offisiell og har mindre kvalitet eller feil i den. I mitt personlige tilfelle la en nær slektning som fikk reparert skjermen på telefonen, en god del lim synlig på utsiden av terminalen, rett i skjøtene på det fremre glasset.

Android-treghet

Android vs iOS
Den nye Android-en din fungerer sikkert fantastisk, men med årene slutter den å være så bra. Bugs og langsomhet kommer, og du innser at high-end telefonen din fungerer ganske dårlig. Så kommer applikasjonene som mislykkes om og om igjen uten grunn eller løsning i sikte annet enn formatering av terminalen, noe som ofte ikke løser noe.

Så har vi iPhone, en rask terminal fra den første dagen til (realistisk) sitt nest siste år. Selv sammenligne dem når de begge er nye, Apple får alltid frem den raskeste telefonen på markedet. Det spiller ingen rolle hvilket år det er eller hvilken tid vi er i. Apple får alltid frem den beste terminalen for øyeblikket.

Det kan interessere deg | Hvorfor er iOS 11 så mye bedre enn Android O?

Har du sett Hvilke ubehagelige overraskelser kan du finne hvis du bestemmer deg for å forlate iPhone-en til en Android. Jeg elsker publikummet mitt veldig, og det er derfor jeg ikke vil at du skal bli skuffet når du endrer deg, for ikke å si at jeg ikke har advart deg. Likevel, kanskje du liker alle de ovennevnte, ingen kommer til å rote med din smak og jeg respekterer din mening fullstendig.

Og du, vil du for tiden bytte iOS mot Android?

Kilde | andro4all.com

Merk: Denne artikkelen er skrevet som humoristisk kritiker og som svar til vennene våre på Andro4All ?