5 viktige ting som iOS gjør bedre enn Android

5 viktige ting som iOS gjør bedre enn Android

Det er den uendelige debatten, iOS- og Android-brukere krangler om hvilket mobiloperativsystem som er best og hvorfor. Sannheten er at begge systemene er de beste på markedet i dag, og tydeligvis hver av dem har sine fordeler og ulemper sammenlignet med den andre.

I en ideell verden vil Apple og Google slå sammen det beste av operativsystemene sine for å skape en slags hybrid mellom iOS og Android. Dette ville avslutte debattene. Hvem vet, kanskje ikke. Vær det som det kan, la oss se på fem veldig viktige ting som iOS gjør bedre enn Android.

Selv om Android er bedre enn iOS i andre aspekter som i personaliseringsdelen og andre tilleggsfunksjoner, er Apples mobile operativsystem bedre i disse fem temaene som vi vil snakke om nedenfor.

1. Oppdateringer

Uten tvil håndterer iOS oppdateringer mye bedre enn Android, og dette gjør Apples operativsystem mer flytende. Når Android mottar en ny oppdatert versjon, er de eneste enhetene som har installasjonen sikret, Google. Vi snakker om den berømte fragmenteringen av Android. Og er at det store flertallet av Android-enheter har en utdatert versjon av operativsystemet, og dette tar sin avgift på lang sikt.

2. Design

IOS tilbyr generelt et mye renere, slankere, mer fargerikt brukergrensesnitt enn Android. I Android ser det ut til å seire, selv om mindre og mindre, den svarte tonen. Mens du er i iOS-applikasjonene, overtar den hvite fargen alt. Elementene i brukergrensesnittet har en minimalistisk stil, som gir et pluss for systemets intuitive natur. På Android ser det tvert imot ut til at alt er veldig overbelastet.

3. Teknisk support

Apples kundeservice og tekniske support er ganske enkelt plettfri. Behandlingen er vennlig, oppmerksomheten utsøkt, og de slutter ikke å prøve å hjelpe før problemet er løst. Og hvis du går til Apple Store, tar de seg av alt. Siden Android-smarttelefoner kommer fra forskjellige selskaper, har de ikke tilsvarende.

4. iMessage

Det er bare et meldingsprogram, men hvis du prøver det, vil du ikke kunne slutte å bruke det. Den har så mange funksjoner at den fortjener en egen seksjon. Det er eksklusivt for Apple-enheter, og selv om den ikke har så mye personalisering som WhatsApp eller Telegram, har den mange andre fordeler som spesialeffekter, klistremerker som kan flyttes hvor som helst i samtalen, etc.

5. Sikkerhet og personvern

Android har noen veldig alvorlige sikkerhetsproblemer. Og oppdateringer er en viktig del av dette problemet. Selv om Google Pixel sannsynligvis er skjermet for angrep, er det dusinvis og dusinvis av andre smarttelefoner ikke.

Spor | Android Central