Uncategorized

50% lading på 30 minutter: dette blir den nye iPhone-laderen

En av de mest ubehagelige overraskelsene vi møtte i løpet av 2017 var å bekrefte det Apple inkluderer fortsatt en lader på bare 5 W for iPhone. Å lade enheten fullstendig med dette verktøyet er evig. Og selvfølgelig, hvis du har brukt mye penger på en så eksklusiv telefon, og du finner denne …

Imidlertid kan ting ta et mer interessant blikk. Selv om Apple logisk ikke har sagt noe, ser det ut til at en 18W USB-C type lader kan antagelig være inkludert i neste generasjons enheter. Denne nyheten har vært kjent takket være en lekkasje, selv om nyheten logisk nok kunne materialiseres, det er det vi ønsker.

Det kan interessere deg | Lenge leve hurtigladningen! USB-C-ladere som standard med 2018-iPhone

Og er at forbrukere har vært veldig kritiske til Apples holdning i denne forbindelse, fast bestemt på å fortsette å tilby en åpenbart utilstrekkelig lader. Brukere av den siste telefonserien, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X, har enten valgt å kjøpe trådløse ladere, AirPower er foreløpig ikke forventet, eller prøv den som er inkludert i iPad-en, som er 12 W.

Et annet tilgjengelig alternativ var kjøp 29W-lader til MacBook og legg en USB-C-kabel til Lightning, men dette alternativet er det dyreste av alle. Vil du vite hvor mye de som har valgt det, har betalt? Omtrent 100 euro i gjennomsnitt, hvis de valgte å kjøpe dette tilbehøret i en offisiell butikk.

Forbedringen med tanke på ladingene på iPhone-en vår ville være enorm, siden vi kunne gå fra 0 til 50 eller hundre på bare 30 minutter, ideell for de menneskene som ikke har mye tid og trenger ha enheten kontinuerlig tilgjengelig. Vi vil at denne lekkasjen skal være en realitet, og den nye enheten med enheter som forbereder seg på dette 2018, kommer med dette alternativet som allerede er standard.

via | iphonehacks

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU