50 millioner Facebook-kontoer som ble hacket på grunn av et sikkerhetsbrudd

Alvorlig problem på verdens største sosiale nettverk.

Har vært 50 millioner Facebook-kontoer som ble hacket på grunn av et sikkerhetsbrudd oppdaget ganske nylig, påvirker det brukerens personvern alvorlig.

Som om skandalen fra lekkasjen for noen måneder siden ikke var nok, er sannheten at Facebook nok en gang står overfor et nytt problem som må sees når det kommer ut, spesielt i spørsmål om image av selskapet.

Tilsynelatende dette ny sikkerhetsfeil Det har vært til stede siden juli 2017, så hackerne som har hatt tilgang til det har vært i stand til å kompromittere sikkerheten og personvernet til de 50 millioner brukerkontoer.

Bilde - 50 millioner Facebook-kontoer ble hacket på grunn av et sikkerhetsbrudd

Tyveri av tilgangstegn

Denne sårbarheten som ble oppdaget nylig, har å gjøre med brukertilgangstokener.

Det ser ut til at en feil til stede i koden til det sosiale nettverket selv har vært årsaken til brukernes symboler og nøkler er blitt stjålet.

Kan alle Facebook-innlegg slettes med ett klikk?

Det betyr at disse hackerne har hatt tilgang til millioner Facebook-kontoer.

Og hvordan gjorde de det? Å utnytte denne sårbarheten gjennom en kjent funksjonalitet i det sosiale nettverket, spesielt det som lar brukerne vite hvordan andre mennesker fra Facebook.

For øyeblikket har ikke omfanget av denne hacking av kontoer vært kjent, det vil si at det ikke er kjent uten å ha vært i stand til å kompromittere sensitive data fra brukere eller andre.

Det som er klart er at hvis personvernet er krenket av millioner av Facebook-medlemmer.

Bilde - 50 millioner Facebook-kontoer ble hacket på grunn av et sikkerhetsbrudd

Facebook er allerede klar over problemet og har tatt en enkel beslutning, den om tilbakestill alle tilgangstegnene av de 50 millionene som ble rammet og millioner flere.

Dette betyr at hvis du er en av de berørte, må du sannsynligvis logge deg på igjen.

Du vil også se et varsel som informerer deg om dette sikkerhetsbruddet som har hacket kontoen din.

Det er fortsatt alvorlig at de har det hacket 50 millioner Facebook-kontoer på grunn av et sikkerhetsbrudd, så vi håper at Facebook vil løse det definitivt og at alt vil komme tilbake til det normale.

Chrome kompromitterer WiFi-passord på grunn av sårbarhet

Via: WSJ

Tabla de contenidos