50 Valentine-filtre for Instagram-historier

Dagen til Valentinsdag Det er for å demonstrere verden kjærligheten vi føler til vår partner, venner, familie eller kjæledyret vårt, det er grunnen til at vi bringer dusinvis av Filtre for Instagram-historier.

For det første vil vi ikke se flere titalls, men hvis vi fortsetter å lese artikkelen, vil vi vite hvordan vi kan finne hundrevis av filtre som skal brukes i historier, både på valentinsdagen og i dag til dag.

På Instagram må vi differensiere to typer filtre, de originale på Instagram, eller filtrene som er opprettet av brukere, de sistnevnte er de mest tallrike, og noen få avsnitt senere vil vi se en artikkel med mer enn 100 gratis filtre for Instagram Stories.

Slik legger du lenker på Instagram Stories

Instagram-filtre

Enten det er Valentinsdag eller ikke, forbedrer Instagram alltid appen sin og legger til nyheter, og mer når det kommer til å animere Stories, som er en av de mest brukte funksjonene på det sosiale nettverket.

Bilde - 50 Valentine-filtre for Instagram-historier

For å få tilgang til disse filtrene må vi åpne en ny historier og sveip fra høyre mot venstre området der filtrene vises (øvre fangst). På slutten vises flere originale Instagram-filtre, og blant dem er det 5 som er relatert til Valentinsdag, eller med et kjærlighetstema, men de er sesongbaserte, det vil si at de ikke alltid er de samme:

Bilde - 50 Valentine-filtre for Instagram-historier

Filtre opprettet av Instagram-brukere

Hvis vi blir i det “hjulet” og går til enden av filtrene, a sirkel med et forstørrelsesglassikon. Hvis vi klikker der, får vi tilgang til alle filtrene som er opprettet av hundretusener av Instagram-brukere.

Bilde - 50 Valentine-filtre for Instagram-historier

Hvis vi klikker på etiketten “kjærlighet”, vi får tilgang til mer enn 40 filtre relatert til kjærlighet, det er også humoristiske, fordi de ler litt av kjærligheten, men de er fremdeles perfekte filtre for Valentinsdagen. Faktisk kan vi selv også være våre egne Valentine-memes.

Bilde - 50 Valentine-filtre for Instagram-historier

Triks for å få flere Valentine-filtre for Instagram Stories

På vår hjemmeside er det forskjellige artikler relatert til Instagram-filtre, faktisk har vi en som samler alle virale filtre som vises i historiene og vi lærer deg hvordan du får tak i disse filtrene og laster dem opp til historiene dine.

Bortsett fra dette er det andre apper med filtre, for eksempel snapchat. Denne appen brukes til å teste filtre, blant annet, og deretter laste opp disse videoene til historiene våre.

Det er veldig berømte filtre på Snapchat, som for eksempel kjønnsendringen, den som fikk oss til å gå tilbake til å være barn, eller gå direkte til å være besteforeldre med FaceApp .

Fortsatte med Snapchat, for ikke så lenge siden, gjorde vi en artikkel om hvordan du finner de filtrene i appen, tester dem og tok dem deretter til Instagram med bare tre klikk. I dag kan vi gjøre det samme, men med Valentinsdag-filtre.

Bilde - 50 Valentine-filtre for Instagram-historier

Nå gjenstår det bare å sette alt ut i livet, og vise våre følgere hvor mye vi liker det Valentinsdag, enten ler du til ferien, eller feirer kjærligheten som om verden ville slutte i morgen.

Hva gjør jeg når Instagram Stories ikke lastes?