5,5-tommers iPhone 6 vil koste 100 euro mer

manzana vil tegne en modell av 5,5 tommer for han Iphone 6 det vil koste mer 100 euro mer sammenlignet med 4,7-tommers modell. Ifølge en analytiker ville forbrukerne være villige til å betale mer penger i bytte for å ha en større skjerm.

manzana planlegger å lansere i markedet Først den typen 4,7 tommer av den nye iPhone 6 i september, og det er mulig at på grunn av disse undersøkelsene rett etter at de lanserte en 5,5-tommers modell.

Bilde - 5,5-tommers iPhone 6 vil koste 100 euro mer

Høyere pris for en større skjerm?

I følge analytikeren og takket være resultatene oppnådd fra en undersøkelse gjennomført på forbrukere i juni, vises det at brukerens disposisjon til å betale en høyere pris i bytte mot en iPhone med største skjerm øker. Folk lider av det sosiale fenomenet med å ønske seg en større skjerm hver gang bare ved å dukke opp, slik at de søker etter den største mobiltelefonen mange ganger uten å vite egenskapene til maskinvaren til enheten deres. På grunn av dette kan det føre til en økt etterspørselsøkning sammenlignet med iPhone 5.

Hva vil bringe nytt?

  1. IPhone 6 vil ha lading trådløst og NFC-leser og det vil også ha det nye operativsystemet iOS 8. – prosessor hvem som skal ha det nye Iphone 6 vil være A8 av 64 bit. Og også, akkurat som iPhone 5S, forventes det at den har en ko-prosessor, som i dette tilfellet etterfølgeren vil være den M8.- Det forventes at Vedtak av skjermen 1920 × 1080 HD Med teknologi Retina + IGZO Sharp.- The kamera det forventes å være 12 mpx i stand til å spille inn i en definisjon 2K.

    Via: Christianpost